Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

PANASONIC GX8 MED 14-140MM BLACK

PAN104642
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Det nye kamera Lumix GX8 sætter nye standarder for billedkvalitet med den første Dual IS-billedstabilisator, en 20,3-megapixel-sensor, stor LVF, der kan vippes, og 4K. Kameraet giver dig skarpe billeder, uanset hvor du befinder dig.

Det nye Lumix GX8 bygger videre på sin foregængers succes, Lumix GX7, men er udvidet med den nyeste 4K-teknik og Panasonics første Dual IS-billedstabilisator. Alt i et kompakt og elegant design, så du kan have kameraet med dig overalt.

Uforlignelig billedkvalitet

Med Lumix GX8 er du sikker på at tage gode billeder, uanset hvor du befinder dig. Kameraet har indbygget Digital Live MOS-sensor på 20.3 megapixel, som sammen med den nye Venus Engine-processor giver en overlegen billedkvalitet. Du kan være sikker på at få billeder med minimal uskarphed, da MOS-sensoren forbedrer lysmålingen og sikrer en autentisk farvegengivelse, så selv billeder taget i svagt lys, står skarpt.

Evnen til konsekvent at tage skarpe og klare billeder er en central del af Lumix GX8, en evne, som forstærkes af verdens første Dual IS-system. Kombinationen af en Lens Optical Image-stabilisator og en Body Image-stabilisator gør, at der korrigeres for selv større bevægelser og rystelser, og du kan være sikker på billeder fri for vibrationer - fra vidvinkel til nærbilleder.

Tag billeder i 4K med fuld kontrol

En af de vigtiste opgraderinger er den nye 4K-videofunktion. Lumix GX8 kan optage QFHD-video i høj opløsning i 3840 x 2160 ved 25p (50Hz) eller 24p i MP4, samt Full HD 1920 x 1080 ved 60p (50 Hz) video i AVCHD Progressive eller MP4-format (MPEG-4/H.264) med praktisk fuldtids AF-funktion.

4K-funktionen i det nye Lumix GX8 giver ikke bare en fantastisk videokvalitet, men også muligheden for at revurdere hele den fotografiske proces. Det betyder, at du nu kan tage et 8 megapixels stillbillede ud af 4K-videoen, så de magiske øjeblikke kan fastholdes og nydes for altid.

Lumix GX8 har tre 4K-billedfunktioner: 4K Burst Shooting, 4K Burst (Start/Stop) og 4K Pre-burst, som blev introduceret i det nyligt lancerede LUMIX DMC-G7.

Funktionerne gør det muligt at fange og gemme det perfekte billede ved at beskære den præcise ramme, som du ønsker at trække ud af din 4K-videooptagelse.

Fleksibel optagelse

Lumix GX8 er udstyret med en ny 2360k-dot display Live View Finder (LVF), som kan vippes 0-90 grader. OLED-skærme på både LVF og den indbyggede billedskærm giver lynhurtig respons, når du vil tage billeder eller video af motiver i bevægelse, samtidig med at 10.000: 1 High Contrast giver en perfekt farvegengivelse. Kameraet er desuden beskyttet mod vandstænk og støv, og dermed kan du tage kameraet med overalt.

Flere spændende funktioner

 • Ny maks. 1/16000 sek. High Shutter Speed (elektronisk lukker)
 • Forbedret Multiple Panorama Mode
 • 5 mm mikrofonstik
 • 21 mm Eyepoint LVF giver øget brugervenlighed for brillebærere
 • Focus Peaking/Eye Sensor AF/Touch Pad AF/Starlight AF
 • P/A/S/M-funktion til videooptagelse
 • Creative Control
 • Redigering direkte i kameraet: RAW Data Development og Clear Retouch
 • Time Lapse Shot/Stop Motion Animation
 • Integreret Wi-Fi
 • Fjenstyring via smartphone