Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

SONY ALPHA A7R II CAMERA

SONALPHA7RII
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Vi præsenterer α7R II med fuldformat i lommestørrelse - et "R", der går forrest i opløsningsrevolutionen med højere følsomhed, hurtigere reaktionsevne og mere raffinement.

Nu kommer en endnu mere omfattende kvalitet ind i billedet. Med verdens første bagbelyste 35 mm CMOS-billedsensor i fuldformat med 42,4 megapixel løfter α7R II billedopløsning, følsomhed (op til ISO 102400) og hurtig reaktionsevne til nye højder. Fast Hybrid AF-systemets tætte, ekstra brede AF-sensordækning med fokal planfasedetektion bevarer motivet i skarpt fokus i hele rammen, mens billedstabiliseringen på 5 akser reducerer det slør, som ellers har en tendens til at påvirke håndholdte optagelser. Den høje opløsning forbedres yderligere med 4K-filmoptagelse med fuld pixeludlæsning uden pixel binning. Med så meget indsigt i så kompakt et format bliver det tydeligt, at livet indeholder mere, end øjet kan se.

 

Højere opløsning, følsomhed og udlæsningshastighed

Som verdens første 35 mm fuldformatbilledsensor med bagbelyst struktur gør denne CMOS-sensor med 42,4 megapixel lysindsamlingen mere effektiv, udvider kredsløbsskalaen, og med hjælp fra hurtigtledende kobberledninger giver den et dataoutput, som er ca. 3,5 gange hurtigere, samtidig med at støjen minimeres for at fremhæve de fine detaljer i hvert eneste billede.

 

Hurtigere, smartere og mere virkelighedstro

BIONZ-X™-billedprocessoren sikrer en effektiv finjustering af den nye billedsensors omfattende data fra 42,4 megapixel for at levere en mere virkelighedstro, klar, naturlig og støjsvag billedgengivelse.

 

Nyt 14-bit ukomprimeret RAW-format

Nu flere formatmuligheder at vælge imellem, for uovertruffen kvalitet og flotte farveovergange.

 

Avancerede funktioner giver en endnu højere opløsning

Den fantastiske ydeevne opnår sit fulde potentiale ledsaget af en række innovative funktioner. Med de enestående 42,4 megapixel giver den nye billedsensor i α7R II dig mulighed for at udforske verden i utrolige detaljer, og kameraet anvender intet optisk lavpasfilter, der kan forringe den høje opløsning. For at reducere slør bruger kameraet den nyudviklede lukker med færre vibrationer til at minimere rystelser og den lydløse optagelsestilstand til at eliminere kamerarystelser forårsaget af lukkerens bevægelser. Og det stadigt voksende udvalg af FE-objektiver giver dig mulighed for at opleve mere af den uforlignelige klarhed, som sensoren leverer fra enhver vinkel.

 

Billedstabilisering på 5 akser i spektakulært fuldformat

Finjusteret til billedsensorer med høj opløsning

For at optimere fordelene ved α7R II's fantastiske høje opløsningskapacitet, især når du optager uforudsigelige begivenheder, eller mens du er i bevægelse, bør selve optagelsen udføres så roligt som muligt - ellers kan selv mindre kamerarystelser give risiko for slørede billeder. Billedstabiliseringen på 5 akser er omhyggeligt finjusteret til at leve op til ydeevnen på 42,4 megapixel i α7R II, så du kan zoome ind på fjerne motiver, optage nærbilleder og indfange nattescener med minimalt slør fra kamerarystelser for at opnå maksimal klarhed.

 

4K-filmkvaliteten når nye højder

Den ultimative filmoplevelse i høj opløsning

Det er tydeligt, at α7R II er optimeret til optagelse af 4K-film (QFHD: 3840 x 2160), især i Super 35mm-format, da det bearbejder udlæsningsdata fra hver eneste pixel uden pixel binning for effektivt at undertrykke hakkede kanter og moiré. Det resulterer i optagelser med synligt skarpere, finere og mere subtile detaljer end i typiske 4K-film. Som det første2 fuldformatkamera, der kan optage film i 4K-opløsning i 35 mm fuldformatet, udvider α7R II også dine muligheder for at udtrykke visioner i den kvalitet, som den nyudviklede, bagbelyste fuldformatbilledsensor giver mulighed for.

 

Fokus på styrke, intelligens og pålidelighed

α7R II er det mest robuste og holdbare α-kamera nogensinde, solidt konstrueret til at præstere under alle forhold, selv når de største objektiver er monteret. Det er også designet med raffinement og integrerer avancerede funktioner, som problemfrit supplerer billedsensorens ekstraordinære opløsning på 42,4 megapixel.

 

XGA OLED med ZEISS T*-belægning

En EVF med ZEISS T*-belægning, der reducerer overfladerefleksion, samt verdens højeste søgerforstørrelsepå 0,78x viser dig, hvordan indstillingerne påvirker billedet, og maksimerer α7R II's høje opløsningsydeevne.

 

Understøttet i Capture One Express (til Sony)

En af verdens bedste RAW-konvertere fra Phase One

Capture One Express (til Sony) er en af verdens bedste RAW-konvertere, som gengiver præcise farver og utrolige detaljer. Den indeholder fleksibel håndtering af digitale aktiver, alle de nødvendige justeringsværktøjer samt hurtig, høj ydeevne i én skalerbar og integreret løsning.1