Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

CANON CR-N500 PTZ CAMERA WHITE

CANCRN500WH
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Canon CR-N500 PTZ-kamera

CR-N500 er et dynamisk PTZ-kamera, der er rettet mod produktioner og video-streaming, og det har en 4K UHD-sensor af 1,0-typen og Dual Pixel CMOS AF samt 15x optisk zoom, jævn panorering og tilt samt billedstabilisering til at optage indhold i fantastiske detaljer.

Kraftfulde billeder i 4K

CMOS-sensoren af 1,0-typen og DIGIC DV6-processoren arbejder sammen om at levere enestående 4K UHD/30p-billedkvalitet samt op skalerede Full HD/60p-billeder takket være oversamplet HD-behandling.

Stabiliseret 15x optisk zoom for at komme tættere på

Canons avancerede 4K-optik sikrer, at der fanges flere detaljer, og med 15x optisk zoom (25,5-382,5mm; 35mm-ækvivalent) får man et fleksibelt vidvinkel- til telefotosynsfelt. Canons avancerede billedstabilisering med fire akser sikrer høj billedkvalitet.

IP-streaming og -kontrol til at forvandle din produktion

Et omfattende udvalg af konsoller til IP-styring og streaming med op til 4K UHD 30p (som f.eks. NDI|HX, RTMP, RTP/RTSP, RTMPS og Canons XC-protokol) er inkluderet, hvilket gør CR-N500 til en ideel løsning til nye eller eksisterende systemer.

Fremragende billeder i svagt lys

Canon CR-N500 giver billeder i høj kvalitet med lav støj, selv ved en belysning helt nede på 1,5 lux. Den store CMOS-sensor af 1,0-typen og DIGIC DV6-processoren sikrer, at billedkvaliteten forbliver høj selv under de mest udfordrende lysforhold.

Dual Pixel CMOS AF holder det skarpt

CR-N500 er udstyret med Canons berømte Dual Pixel CMOS-autofokussystem, som giver ekstremt hurtig og nøjagtig fokus via flere forskellige metoder.

Omfattende tilslutningsmuligheder for øget brugervenlighed

Canon CR-N500 har en række stik for at sikre den ultimative fleksibilitet, herunder en 3G-SDI-videoudgang, full-size HDMI-port (understøtter 4K UHD 30p ved 4:2:2 10-bit), professionelle XLR-lydindgange samt en PoE+ LAN-port for nem systemintegration.

Jævn og præcis betjening

CR-N500 er udstyret med en meget præcis drevmekanisme, der gør det muligt at finjustere panorering og tilt samt hastighed, hvilket sikrer det perfekte billede. CR-N500 er kompatibelt med RC-IP100- og Remote Camera Control Application-controllere, og det er også kompatibelt med udvalgte tredjepartscontrollere.

HDR-billeder med alsidige justeringer af billedkvalitet

Opnå fantastiske HDR-billeder med Canon Log 3 og understøttelse af et stort dynamikområde. Begge teknologier sikrer det bedste HDR-billede til applikationer, hvor post production eller hurtig ekspeditionstid er påkrævet. De indbyggede billedjusteringsindstillinger sikrer også fleksible og skræddersyede billeder, der er farvetilpasset andre kameraer.

Producent Canon
Kategori PTZ kamera