Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

CANON CINEMA EOS C300 EF MOUNT DUAL PIXEL AF

CANDC300EFDAF
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

EOS C300 er et banebrydende professionelt cine-kamera, der kombinerer Canons anerkendte videoteknologi og objektiv-knowhow med EOS-kreativiteten. Udskiftelige EF-objektiver giver en hidtil uset frihed til at fortælle enhver historie.

 

8,3 MP Super 35mm CMOS-sensor; Full HD

En 8,3 MP Super 35 mm CMOS-sensor, designet og fremstillet af Canon specifikt til videooptagelse, giver dig 3ch RGB-behandling for optagelse i Full HD. Canons sensorteknologi giver dig fremragende billeder i høj opløsning og med høj følsomhed, lav støj, reduktion af elementer forårsaget af rullende lukker og et lavt strømforbrug samt de sædvanlige fordele ved en stor sensor, som f.eks. en smuk snæver dybdeskarphed.

 

Udskiftelige objektiver (EF-fatning)

EF-fatningen på EOS C300 viderefører den optiske arv fra Canons udskiftelige EF-objektivsystem til et dedikeret videoproduktionsværktøj – hvor de kreative muligheder udvides gennem en lang række prisbillige og unikke objektiver. 3 elektroniske indbyggede ND-filtre øger alsidigheden ved optagelse.

 

Kompakt, modulært, let

EOS C300 er ultrakompakt og vejer i den grundlæggende optagelsesopsætning bare 1.669 g (uden objektiv). Greb som kan tages af, håndtag og komponenter på kontrolpanelet, som kan indstilles i flere vinkler, sikrer dig maksimum manøvredygtighed, mens det robuste og fugttætte hus har komponenter af magnesiumlegering, hvilket øger hårdførheden.

 

50 Mbps MPEG-2 MXF til CF-kort

Optag MPEG-2 MXF-filer, der er klar til broadcast ved 50 Mbps (4:2:2) på to CF-hukommelseskort – Mulighed for Relay Recording og samtidig optagelse. Output i branchestandard inkl. HD-SDI samt Timecode-, Genlock- og Synch-terminaler til optagelse med flere kameraer.

 

Høj følsomhed, lav støj

EOS C300 har en øget følsomhed: Billeder med lav støj kan optages ved op til ISO 20000, hvilket muliggør brug under næsten alle optagelsesforhold.

 

Canon Log Gamma

Omfattende muligheder for at brugerdefinere billeder, herunder indbygget Canon Log Gamma, som leverer neutral billedkvalitet med et stort dynamikområde (800 %) for den maksimale frihed i forbindelse med efterredigering. Justér flere end 90 billedvariabler, og gem som brugerdefinerede billedprofiler på kameraet eller et SD-kort.

 

24.00p til filmproduktion

Tilstandene PAL, NTSC og 24.00p er inkluderet som standard og giver dig billedhastigheder fra 23.98p til 59.94i. Justér langsom og hurtig bevægelse i trin på 1 bps for kreativ fleksibilitet.

 

Wi-Fi-fjernbetjening

Trådløs styring af kameraindstillinger som ISO, fokus, blænde og ND-filtre via en bærbar pc, tablet eller Smartphone med et enkelt, browserbaseret brugerinterface. (kræver trådløs adapter (tilbehør)).

 

Ubesværet integration med arbejdsgange

Problemfri integration med eksisterende arbejdsgange betyder, at EOS C300-film er kompatible med de fleste almindeligt brugte professionelle NLE-softwarepakker.

 

 

 

 

 

Producent Canon
Kategori Videokamera
Objektiv mount EF (Canon)
Kompatible mounts EF (Canon)
Megapixel Opløsning 9.84 MP
Antal effektive pixels 8.29 MP
Autofokus Optional
Sensor størrelse Super 35
Batteri BP-955
Bredde 13.3 CM
Dybde 17.1 CM
Højde 17.9 CM
Vægt 1430 G
LCD strørrelse 4 "
Lukkertid 1/30-1/2000 Sek.
Lagringsmedie CF
HDMI udgang Ja
Videoopløsning 1920 x 1080i
Fjernbetjening Ja
Videoformat MPEG-2
Mikrofon indgang Ja
Hovedtelefon indgang Ja
USB indgang Nej
Indbygget filter Ja
Indbygget mikrofon Ja