Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

CANON LEGRIA HFG 25 VIDEO CAMERA

CANDHFG25
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

30,4mm vidvinkelobjektiv

Canons højtydende teknologi til HD-videoobjektiver giver dig et overlegent 30,4mm F1.8-objektiv med glidende 10x optisk zoom og iris med 8 lameller til naturligt udseende sløringseffekter.

Avanceret HD CMOS Pro-sensor

Den avancerede HD CMOS PRO-sensor leverer enestående ydeevne ved svag belysning og et stort dynamisk område. Sensoren, der oprindeligt blev designet og fremstillet af Canon til de professionelle videokameraer, har yderligere forbedret lystransmission, der giver 20 % mere følsomhed i svag belysning.

Fuldstændig manuel kontrol

En manuel objektivring muliggør intuitiv styring af fokus. Fuld manuel kontrol med eksponering, blænde, lukkerhastighed og forstærkning er mulig via kameraets LCD-touchscreen. En brugerdefineret tast og manuel vælger giver dig komplet kontrol over din kreativitet.

Intelligent optisk billedstabilisering

Intelligent IS er den perfekte løsning mod rystede billeder. Det registrerer automatisk scenen og vælger de helt rigtige indstillinger for optisk billedstabilisering blandt de fire mulige for at modvirke bevægelse og forhindre slørede billeder. Det sikrer skarpe, detaljerede videoer i alle situationer – så du kan koncentrere dig om at optage.

Audio Scene Select

Med Audio Scene Select og en meget følsom, indbygget zoommikrofon er det er nemt at få dine film til at lyde lige så godt, som de ser ud. Vælg mellem 5 scenetyper, så optimeres lydindstillingerne automatisk, så de passer til den scene, du optager. Canon 5.1 surround-mikrofoner og trådløse mikrofoner fås også som tilbehør.

Touchscreen på 8,8 cm med høj opløsning

En LCD-touchscreen på 8,8 cm med høj opløsning på 920.000 punkter er optimeret til HD-optagelse og giver en total dækning af motivet. En udtrækkelig farvesøger supplerer dine muligheder for at komponere billeder.

Instant AF, Face Detection

Instant AF giver dig hurtig og præcis fokusering, så du får knivskarp HD-kvalitet. Face Detection optimerer automatisk videokameraets indstillinger og giver dig perfekt fokuserede og eksponerede personbilleder.

Beskyttende objektivdæksel med skydedæksel

En stor modlysblænde, der filtrerer uønskede reflekser fra eksterne lyskilder, medfølger som standard. Det omfatter et hurtigt skydedæksel, som beskytter automatisk uden behov for et separat objektivdæksel. Så du er altid klar til at optage.

32 GB hukommelse og 2 SDXC-slots

Full HD AVCHD-videooptagelse på op til 24 Mbps til 32 GB indbygget flashhukommelse – til mere end 12 timers optagelse. To SDXC-kortslots og Relay recording sikrer, at der er tilstrækkeligt med kapacitet til selv de mest ambitiøse filmprojekter.