Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

CANON XA30 VIDEO CAMERA M. EKSTRA BP820 BATTERI

CANDXA30
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Det kompakte XA30-videokamera har et stort dynamikområde og er ideelt til diskret optagelse af billedmateriale i professionel kvalitet til blandt andet virksomhedsvideoer, bryllupper og online-brug - især under udfordrende lys- og kontrastforhold.
 

Canon HD-videoobjektiv med 20x zoomvidvinkel

Lav optagelser i enestående kvalitet takket være XA30's fantastiske og alsidige 26,8mm¹ vidvinkelobjektiv. Med 20x zoom kommer du tættere på det hele, mens den dynamiske optiske billedstabilisator kompenserer for rystelser i 5 retninger for at opnå helt jævne og stabile billeder. f/1.8 maksimal blænde, iris med 8 lameller og EDM-teknologi giver en smuk "bokeh"-effekt.

 

1/2,84" type HD CMOS Pro-sensor

Den nyudviklede Canon HD CMOS Pro-sensor sikrer et effektivt pixeltal på ca. 2,91 Megapixel, så du får imponerende Full HD-billedkvalitet. Med øget følsomhed og et forbedret signal/støjforhold fremstår billeder taget i svagt lys renere med mindre støj. 

 

Nye, fleksible billedindstillinger

To nye billedindstillinger hjælper dig med at opnå endnu mere imponerende resultater. Wide DR-metode giver dig et dynamikområde på 600 %, hvilket resulterer i klare billeder med høj kontrast, der fastholder detaljer både i områder med højlys og områder med skygge, uden behov for efterbehandling. Highlight Priority-metode gengiver optagelser med mere naturlige farvetoner, stærkere farver og detaljer, især i områder med meget lys² – perfekt til scener med en lys himmel og reflekterende overflader.

 

8,77 cm (3,5") OLED-touchscreen og elektronisk søger, der kan vippes

På trods af den kompakte størrelse giver XA30 kontrol af høj kvalitet. En brugervenlig OLED-touchscreen med en opløsning på 1.230.000 punkter har en bedre svartid, opløsning, kontrast og farvegengivelse end tilsvarende LCD-skærme. En elektronisk søger på 0,61 cm (0,24”) med 1.560.000 punkter kan vippes op til 45° for at muliggøre forskellige optagelsesstillinger. 

 

Alsidig optagelse i dobbeltformat

AVCHD-video kan optages ved op til 28 Mbps i 1080/50p, mens 35 Mbps 1080/50p MP4-optagelse er tilgængelig for maksimal kvalitet. Med to SDXC/SDHC-hukommelseskortslots kan du optage HD-filer i høj kvalitet og MP4-filer i lavere opløsning samtidig³ og få en hurtigere filoverførsel – ideelt, når der er behov for en hurtig filmoptagelsesbehandling. Optagelse i fast og slow motion med intervaloptagelse (x2 til x1200) er mulig i MP4-metode.

 

Professionel lyd

XA30 indeholder omfattende lydkontrol. To XLR-indgange giver professionelle lydtilslutningsmuligheder, mens lineær PCM-optagelse og Dolby Digital-optagelse i høj kvalitet er standard.⁴ En indbygget mikrofon og et 3,5 mm indgangsstik giver ekstra muligheder og fleksibilitet.

 

Infrarød optagelse

XA30 er nem at bruge om natten eller i svag belysning takket være forbedret sensorfølsomhed og lys infrarød lyskilde indbygget i håndtaget, hvilket gør det ideelt til videooptagelse af dyreliv.

 

Indbygget Wi-Fi, kan udvides til GPS

Overførsel af billeder trådløst via en iOS-telefon eller -tablet eller via FTP ved op til 150 Mbps⁵. Betjening af kamerafunktioner trådløst via en Wi-Fi-aktiveret enhed uden behov for særlige apps. Lokalitetsdata kan optages via GPS-udstyr (tilbehør).

 

Kompakt letvægtshus

Med dets aftagelige håndtag er dette diskrete og yderst bærbare kamera ideelt til optagelse i følsomme eller lukkede miljøer. Det lette kamerahus mindsker træthed under længerevarende perioder med håndholdte optagelser.