Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

CANON XF200 VIDEO CAMERA

CANDXF200
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

XF200 er udstyret med et avanceret kamerasystem, der kan levere fremragende billeder, og det har hurtig reaktionsevne, så det kan håndtere alle former for optagelsessituationer. Et 26,8mm vidvinkelobjektiv med 20x zoom lader dig komme tættere på det hele, mens Dynamic Optical Image Stabilisation kompenserer for rystelser i 5 retninger for at få helt jævne og stabile billeder.
En Canon HD CMOS PRO-sensor kombineret med DIGIC 4-processoren leverer en enestående billedkvalitet selv ved svag belysning samt et stort dynamikområde og en realistisk farvegengivelse. Wide DR Gamma hjælper med at reducere overeksponering, mens en infrarød optagelsesmetode betyder, at kameraet nemt kan bruges om natten ideelt til natur-videografer.
Billedkvaliteten er suppleret med avancerede lydfunktioner, med 4-kanals lineær PCM-lydoptagelse.

XF200, der er kompakt, diskret og en fornøjelse at bruge, takket være 3-rings objektivbetjening og det drejelige greb, leverer også imponerende overvågningsfunktioner i høj kvalitet. En OLED-skærm med en opløsning på 1.230.000 punkter er nem at se selv i stærkt sollys. Den leverer bedre svartider, definition, kontrast og farvegengivelse end tilsvarende LCD-skærme. En justerbar elektronisk søger på 1,14 cm (0,45 ) med 1.230.000 punkter kan vippes op til 68° for at muliggøre forskellige optagelsesstillinger.

XF200's funktion til Dual Format-optagelse giver fleksibilitet, hastighed og sikkerhed. Optagelser kan optages samtidig i to forskellige formater, hvilket giver øjeblikkelig sikkerhedskopiering og alternative leveringsmuligheder. Full HD-billeder kan gemmes på to CF-kort med en broadcast-standard på 50 Mbps MPEG2 codec, mens en MP4-version kan gemmes på et SD-kort i Full HD eller en lavere opløsning - ideel til hurtig overførsel af filer i programmer som f.eks. nyhedsamling. Det er endda muligt at streame proxy-filer i lav opløsning direkte til en anden enhed som f.eks. en smartphone

Deling af indhold er nemt takket være indbygget Wi-Fi- og Ethernet-forbindelse. Optagelserne kan ses på en anden enhed som f.eks. en tablet eller smartphone eller overføres direkte via FTP.
Denne tilslutning giver også mulighed for fjernstyring af kameraet via en webbrowser, og Canons RC-V100 trådløse fjernbetjening kan konfigureres.