Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

CANON XF305 VIDEO CAMERA

CAND100017
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

XF305, som er et af Canons første filbaserede, professionelle videokameraer, kombinerer MPEG-2, 50 Mbps og 4:2:2-codec med et Canon-objektiv i L-serien og 3 Full HD CMOS-sensorer for at give fremragende HD-videobilleder, som gemmes på et CF-kort.

18x vidvinkelobjektive
Med udgangspunkt i Canons ekspertise inden for filmobjektiver suppleret af professionelle brugeres tilbagemeldinger leverer det lette 18x HD-videoobjektiv i L-serien fremragende optisk kvalitet. Hi-UD-elementerne (Unique Ultra-Low Dispersion) anvendes til at forhindre kromatisk aberration. Adskilte ringe giver uafhængig kontrol over fokus, zoom og iris (F1.6), komplet manuel styring med endestop for fokus- og zoomringene.

3x Full HD CMOS
Full HD, ved en opløsning på 1920 x 1080, tages via tre 1/3-type 2,07 Megapixel Full HD CMOS-sensorer, som er designet og produceret internt i Canon. Hurtig scanning minimerer effekterne af en rullende lukker.

10,1 cm LCD og 1,3 cm EVF
LCD-skærmen på 10,1 cm (4'') kan placeres på begge sider af kameraet. Med den fremragende opløsning (1,2 mio. punkter) gør værktøjet Focus Assist det lettere at få skarpe billeder. En indbygget WFM (Waveform Monitor) gør det lettere at kontrollere eksponeringen og andre optagelsesparametre.

Variabel framerate
Du kan vælge mellem flere rammehastigheder fra 12 til 50 billeder pr. sekund. Det giver kameramanden frie hænder til at ændre optagelseshastigheden og giver dermed ekstra kreativ fleksibilitet.

FORSKELLEN PÅ XF-300 og XF-305 at XF-305 har Genlock -HD/SD-SDI - Timecode udgang