Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

CANON XF405 VIDEO CAMERA

CANDXF405
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Canon XF405/XF400

Med CMOS-sensor af 1,0-typen er dette professionelle kompakte 4K UHD-videokamera med 15x zoomobjektiv ideelt til nyhedsreportager, dokumentarer og virksomhedsbrug.

 

Et professionelt og kompakt 4K UHD-videokamera med 15x zoomobjektiv og CMOS-sensor af 1,0-typen

XF405/XF400 tilbyder UHD og Full HD i høj kvalitet, en CMOS-sensor af 1,0-typen, et 4K-objektiv med 15x zoom samt Dual Pixel CMOS AF og 100 P-optagelse med høj billedhastighed. Det er ideelt til nyhedsreportere på udkig efter et lille og let videokamera med netværksfunktion til FTP-overførsel samt fjernbetjening.

 

Nøjagtig og pålidelig autofokus

Dual Pixel CMOS AF tilbyder forbedret ydeevne og nem kontrol takket være et udvidet fokuseringsområde, som dækker ca. 80 % (lodret) x 80 % (vandret) af billedet på skærmen.

 

4K-objektiv i høj kvalitet med 15x zoom

Et effektivt 4K-obektiv giver maksimal detaljegengivelse fra dine motiver og enestående fleksibilitet med en bred synsvinkel på 25,5 mm samt 15x zoom, som kan øges op til 30x avanceret zoom i FHD.

 

Netværksfunktion med FTP-overførsel og IP-streaming*

XF405/XF400 har Wi-Fi- og Ethernet-forbindelse, som muliggør hurtig og nem overførsel af filer direkte fra videokameraet til eksterne workflow-miljøer.

* Firmwareopdatering kan være nødvendig.

 

Kompakt og let kamerahus, professionel betjening

XF405/XF400, der er et af de mindste og letteste videokameraer i sin klasse, er robust og hurtigt med professionelle niveauer af kontrol og tilslutning. XF405 har desuden en 3G-SDI-udgang. Med to SD-kortslots kan XF405/XF400 trygt bruges til længere optagelsestid takket være Relay Recording eller samtidig optagelse.