Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

CANON XF705 VIDEO CAMERA

CANDXF705
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Canon XF705

Et professionelt, håndholdt 4K UHD-videokamera med den nyeste HEVC-codec giver mulighed for interne UHD HDR-optagelser eller -output af høj kvalitet i tv- og produktionsbranchen.

Banebrydende XF-HEVC-optagelsesformat og avanceret 12G-SDI-interface til UHD HDR-produktion

Canons første professionelle videokamera med det nye XF-HEVC-filformat giver mulighed for at optage interne 4:2:2 10-bit UHD (HLG/PQ)-filer til SD-kort samt output af et UHD-signal via en enkelt 12G-SDI-interface eller Ethernet-forbindelse.

4K UHD/50P 4:2:2 10-bit-understøttelse med HEVC

En 1,0-type CMOS-sensor og DIGIC-processor producerer professionelle 4K UHD 50P-billeder i 4:2:2 10-bit med Canons nye og effektive XF-HEVC-filformat til mindre filer, der kan optages direkte til SD-kort. Flere optagelsesformater understøttes også, bl.a. XF-AVC og høje billedhastigheder på op til 120P.

Enkelt HDR-workflow

XF705 kan optage internt i to HDR-formater ved hjælp af HLG eller PQ og har omfattende HDR-hjælpefunktioner, der hjælper brugeren med at kontrollere eksponeringen under HDR-optagelse. Alternativt muliggør Canon Log3/BT.2020-understøttelse fleksibilitet i et HDR-efterbehandlingsworkflow ved mindre tidskritiske produktioner.

Avanceret 12G-SDI- og IP-streaming

Med fire gange båndbredden fra 3G-SDI kan 12G-SDI-stikket sende ukomprimerede data af høj kvalitet via et enkelt professionelt interface, mens en indbygget Ethernet-port muliggør 4K-IP-streaming.

Nøjagtig og pålidelig autofokus

Med en 1,0-type sensor med høj opløsning bliver fokuseringspræcisionen vigtig. Derfor har XF705 Canons innovative Dual Pixel CMOS AF-fokuseringssystem med funktioner, der sikrer, at både autofokus og manuel fokusering er nøjagtig og pålidelig, så brugerne nemt kan åbne blænden, spore motiver i bevægelse eller indstille pull focus med minimal anstrengelse.

Vidvinkelobjektiv i L-serien med 15 x zoom

Billedoptagelsen starter med enestående optik, og det får du med et objektiv fra Canons L-serie i et kompakt 3-rings vidvinkelzoomobjektiv med 15 x zoom, der inkorporerer en 5-akset IS, der er designet til enestående 4K UHD-optagelser.

Professionelle funktioner

XF705, der er udviklet ud fra feedback på det enormt populære XF305, har bedre ergonomi og professionelle funktioner, bl.a. HDR-billedovervågning med indbygget elektronisk søger og LCD-touchscreen, der kan vippes og drejes. Et bedre greb og en skulderpude mindsker belastning og træthed, hvilket gør det til en ideel platform til travle professionelle på farten.