Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

SONY FDR-AX100 DIGITAL 4K VIDEO CAMCORDER

SONFDRAX100
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

4K åbner dine øjne for en ny æra med mere begejstring

FDR-AX100 understøtter 4K (3840 x 2160), det enestående format med en opløsning, der er ca. fire gange højere end Full HD. Det giver dig mulighed for at indfange fantastiske detaljer og gøre billederne levende.

29 mm ZEISS Vario-Sonnar T *-vidvinkelobjektiv

ZEISS-objektivet er finjusteret specifikt til 4K-billedstandarden. Det er ideelt til optagelse af storslåede landskaber og leverer også op til 12x optisk zoom og op til 24x zoom med skarp billedkvalitet for at give mulighed for et varieret billedudtryk. Opløsningen er endda også skarp i hjørnerne af billedet takket være objektivet med 11 grupper/17 elementer, der indeholder AA- (Avanceret Asfærisk) og ED-objektivelementer.

Exmor R® CMOS-sensoren giver alsidig understøttelse af Full HD

FDR-AX100 indeholder en stor Exmor R® CMOS-sensor med et lysfølsomt område, der er ca. 4,9 gange større end en billedsensor af typen 1/2,88. Denne nye sensor forbedrer billedskarpheden og reducerer støj selv ved optagelse i mørke omgivelser, og den giver mulighed for et billedudtryk, der udnytter fordelen ved en defokuseret baggrund fuldt ud. Den førende leverandør af sensorer til digitalkameraer og videokameraer.

Avanceret BIONZ-X-billedgenerator til højere hastigheder og kvalitet uden sidestykke

Den avancerede BIONZ-X-billedgenerator indeholder en mere avanceret teknologi end den forrige generation af BIONZ for at opnå en mere virkelighedsnær gengivelse, en mere naturligt levende og naturtro billedkvalitet og højere opløsning. Denne Handycam®-model er udstyret med flere nye funktioner, der kan udnytte den hurtigere behandlingshastighed. Disse omfatter By Pixel Super Resolution, Motion Shot-video, optisk SteadyShot og dobbelt videooptagelse.

Understøttelse af længere optagetid ved 4K film i XAVC S-format

XAVC S-formatet, som er udviklet til forbrugere på basis af XAVC 4K/HD-formatet, som er beregnet til professionelle brugere. For at udvide det antal timer, der kan optages 4K-video, anvender XAVC S Long GOP-codec af H.264/AVC til videofilkomprimering.

Understøttelse af HD med høj bithastighed

XAVC S er formatet for optagelse af 4K/HD-film, som blev udviklet til almindelige forbrugere baseret på det professionelle XAVC 4K/HD-format. Det understøtter HD 50 Mbps, så forbrugerne kan optage film i høj opløsning, selv ved en optagelse med hurtig bevægelse. Brugen af mp4-afspilningsenheder og -software er ikke en garanti for, at data kan afspilles i alle tilstande.

Nem TV-visning via et enkelt HDMI-kabel

4K-film, der er optaget på FDR-AX100, kan afspilles på en 4K-skærm eller Full HD-skærm* ved ganske enkelt at tilslutte kameraet via det medfølgende HDMI-kabel. 4K-skærme understøtter op til 4K-opløsning ved 30p. Kræver 1920 x 1080-indstilling i menuen for HDMI-udgangen.

Høj billedhastighed ved optagelse ved 100p* og HD-opløsning

FDR-AX100 understøtter høj billedhastighed ved optagelse i HD-billedkvalitet (1280 x 720 pixel). Evnen til at optage ved 100p muliggør langsom gengivelse, der er fem gange langsommere end i et 24p-miljø, når der anvendes efterbehandling. Denne funktion åbner op for flere forskellige anvendelsesformål, f.eks. kontrol af formen hos sportsfolk i hurtig bevægelse. Kun tilgængelig ved optagelse af film i XAVC S-format.

Objektivring

Objektivringen giver en jævn og naturlig justering af fokusering eller zoom, afhængigt af hvilken tilstand du vælger med en praktisk knap.

Indbyggede ND-filtre

Mulighed for at vælge mellem klart filter, 1/4 filter, 1/16 filter eller 1/64 ND-filter (Neutral Density), som justerer den lysmængde, der kommer ind i objektivet. Dette giver videofotograferne frihed til at foretage en præcis styring af lukkerhastighed og blænde, så de får større kreative muligheder. Sammen med videokameraets store billedsensor giver det mulighed for at skabe smukke og jævne defokuserede "bokeh"-baggrundseffekter uden at øge lukkertiden, selv hvis du optager udendørs i solskin.

Full HD-afspilning på Full HD-TV

Du kan også nyde supersamplet Full HD-afspilning på dit HD-TV, som automatisk nedkonverterer 4K-optagelser til 2K i meget høj kvalitet (Full HD) ved hjælp af de enorme mængder 4K-data.

Manuel drejeknap

Den manuelle drejeknap på siden af kabinettet giver mulighed for hurtig og nem justering af iris, gain (ISO) og lukkertid.

Samtidig optagelse af film i maksimal kvalitet og mp4-film, der er klar til at blive delt

Optag to film på samme tid - den ene i maksimal kvalitet i XAVC S- eller AVCHD-format og den anden i mp4-format. XAVC S-formatet er tilgængeligt på FDR-AX100 og HDR-CX900. FDR-AX100 kan optage 4K-film i XAVC S-format.

TRILUMINOS™-farve. En gribende måde at genopleve dine kæreste øjeblikke på

FDR-AX100 understøtter Sonys "TRILUMINOS-farve", så du kan se fotos og film i fyldige, naturlige farver på alle TV-apparater, der har en TRILUMINOS-skærm. Med den udvidede farveskala kan du hengive dig til de uforglemmelige øjeblikke endnu engang, lige fra de komplekse nuancer på en skinnende blå himmel til den naturlige glød i et ansigt.

One touch-fjernbetjening og one touch-deling

One-touch-fjernbetjening giver dig mulighed for at bruge din smartphone eller tablet som fjernbetjening til et digitalkamera, og one touch-deling giver dig mulighed for at overføre dine fotos og videoer fra dit kamera. I begge tilfælde kan du, ved at installere PlayMemories Mobile-app'en på din NFC-aktiverede Android-smartphone eller -tablet, undgå komplekse opsætningssekvenser og oprette trådløs forbindelse blot ved at trykke din enhed mod kameraet. Du er nu klar til at betjene kameraet fra din smartphone for at tage et foto fra et sted, som du ikke tidligere havde mulighed for at komme til, eller blot være med på dit eget gruppebillede samt overføre dem øjeblikkeligt til din smartphone til deling på sociale netværk. Ingen NFC? Intet problem. Du kan også parre enhederne manuelt.

5.1-kanals Dolby

Optagefunktion med 5.1-kanals surroundlyd giver dig mulighed for at skabe professionelle soundtracks, der fremhæver det fulde potentiale i dine film. Så seerne føler sig som en del af handlingen. Bemærkninger: Dolby Digital 5.1-kanals- og stereo 2-kanalsoptagelse understøttes i AVCHD-formatet. PCM-optagelse understøttes i XAVC S-format.