Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

SONY FDR-AX700 DIGITAL 4K VIDEO CAMCORDER

SONFDRAX700
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Sony FDR-AX700

  • 4K HDR (HLG)1-optagelse
  • 29,0 mm ZEISS Vario-Sonnar T *-vidvinkelobjektiv
  • Op til 273-punkters AF med fasedetektering
  • Fleksible, manuelle indstillinger
  • Op til 960 (NTSC)/1000 (PAL) fps super-slowmotion

Optag præcis, hvad du ser, lige som du vil

Optag livet, som du ser det, i virkelighedstro 4K HDR (HLG)-billeder med stablet Exmor RS CMOS billedsensor af 1.0-typen.
Fast Hybrid AF's uovertrufne ydelse sikrer, at autofokus og AF-sporing er usædvanligt præcis, responsiv og pålidelig, så du får chancen for at lave fantastiske optagelser af flygtige handlinger.
 Med så professionelle funktioner så bekvemt til rådighed er der ingen begrænsninger for, hvor langt dette Handycam kan føre dig i dine optageambitioner.

Uforlignelig AF-ydeevne

Et ekstraordinært nøjagtigt fasedetekterings-AF-system med 273 autofokuspunkter kan fastlåse og spore så hurtige motiver som tog i bevægelse og uforudsigelige bevægelser som adrætte dyr overalt inden for rammen. Med sin kraftfulde BIONZ X-billedgenerator og avanceret ny AF-algoritme opnår FDR-AX700 fokus med en hastighed, præcision og fleksibilitet, der er hidtil uset i Handycam-serien.
Optag med det nyeste nye

HDR-teknologien repræsenterer en visuel revolution, der afslører et betydeligt bredere farve- og lysstyrkeområde, der matcher billedkvaliteten i 4K. FDR-AX700 gør det nemt at optage disse forbløffende HDR-billeder med Hybrid Log-Gamma (HLG)-optagelse – der kræves ingen ekstra bearbejdning. Du skal blot slutte videokameraet til et HLG-kompatibelt Sony TV via et USB-kabel, så kan du straks begynde at nyde det.

Designet til avanceret filmproduktion

Tag kommandoen over din filmproduktion med en bred vifte af manuelle betjeningselementer, ergonomisk knap- og grebdesign samt en stor vippeknap til zoom til flydende håndholdt optagelse. En elektronisk søger med høj opløsning og et LCD-berøringspanel gør det nemt at forhåndsvise og overvåge billeder i nøjagtige detaljer. Stik til dobbelt hukommelseskort er alsidige og bekvemme til forlænget overgangsoptagelse eller simultan backupoptagelse.

Alsidige, professionelle funktioner

En bred vifte af tilpasninger af gamma- og farveområde omfatter S-log2- og S-log3-profiler, som de professionelle bruger til kreativ fleksibilitet i arbejdsprocesserne i efterproduktionen. Med variabel frame-rate-optagelse med op til 960 (NTSC) / 1000 (PAL) fps kan du se ekstraordinære detaljer i afspilning af slowmotion-film.

Producent Sony
Kategori Videokamera
Antal effektive pixels 14.2 MP
Autofokus Ja
Fokuspunkter 273
Sensor størrelse 1"
Batteri NP-FV70A
Hvidbalance Auto, Incandescent, Manual, Onepush, Outdoors
Indbygget flash Nej
Bredde 8.9 CM
Dybde 19.6 CM
Højde 11.6 CM
Vægt 1030 G
LCD strørrelse 3.5 "
Lukkertid 1/8 - 1/10000 Sek.
Touchskærm Ja
Lagringsmedie SD,SDHC,SDXC
HDMI udgang Ja
Videoopløsning 4K 30p, FHD 120p
Fjernbetjening Ja
Videoformat MPEG4-AVC, XAVC-S
Mikrofon indgang Ja
Hovedtelefon indgang Ja
Frame Rate 120 fps @ FHD
Indbygget filter Ja