Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

UDGÅET - CANON XA35 VIDEOKAMERA

CANDXA35
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Canon HD-videoobjektiv med 20x zoomvidvinkel


Lav optagelser i enestående kvalitet takket være XA35's fantastiske og alsidige 26,8mm vidvinkelobjektiv Med 20x zoom kommer du tættere på det hele, mens den dynamiske optiske billedstabilisator kompenserer for rystelser i 5 retninger for at opnå helt jævne og stabile billeder. f/1.8 maksimal blænde, iris med 8 lameller og EDM-teknologi giver en smuk "bokeh"-effekt.

Forbedret 1/2,84" type HD CMOS Pro-sensor


Den nyudviklede Canon HD CMOS Pro-sensor sikrer et effektivt pixeltal på ca. 2,91 Megapixel, så du får imponerende Full HD-billedkvalitet. Med øget følsomhed og et forbedret signal/støjforhold fremstår billeder taget i svagt lys renere med mindre støj.

Nye, fleksible billedindstillinger


To nye billedindstillinger hjælper dig med at opnå endnu mere imponerende resultater. Wide DR-metode giver dig et dynamikområde på 600 %, hvilket resulterer i klare billeder med høj kontrast, der fastholder detaljer både i områder med højlys og områder med skygge, uden behov for efterbehandling. Highlight Priority-metode gengiver optagelser med mere naturlige farvetoner, stærkere farver og detaljer, især i områder med meget lys – perfekt til scener med en lys himmel og reflekterende overflader.

8,77 cm (3,5") OLED-touchscreen og elektronisk søger, der kan vippes


På trods af den kompakte størrelse giver XA35 kontrol af høj kvalitet. En brugervenlig OLED-touchscreen med en opløsning på 1.230.000 punkter har en bedre svartid, opløsning, kontrast og farvegengivelse end tilsvarende LCD-skærme. En elektronisk søger på 0,61 cm (0,24”) med 1.560.000 punkter kan vippes op til 45° for at muliggøre forskellige optagelsesstillinger.

Alsidig optagelse i dobbeltformat


AVCHD-video kan optages ved op til 28 Mbps i 1080/50p, mens 35 Mbps 1080/50p MP4-optagelse er tilgængelig for maksimal kvalitet. Med to SDXC/SDHC-hukommelseskortslots kan du optage HD-filer i høj kvalitet og MP4-filer i lavere opløsning samtidig og få en hurtigere filoverførsel – ideelt, når der er behov for en hurtig filmoptagelsesbehandling. Optagelse i fast og slow motion med intervaloptagelse (x2 til x1200) er mulig i MP4-metode.

Professionel lyd og HD/SD-SDI-tilslutning


Med nem adgang til en HD-SDI-port er der mulighed for tilslutning til broadcast-udstyr, som opfylder branchestandarden, f.eks. satellittransmissionssystemer. To XLR-indgange giver professionelle lydtilslutningsmuligheder, der understøtter lineær PCM-optagelse i høj kvalitet.

Infrarød optagelse


XA35 er nem at bruge om natten eller i svag belysning takket være forbedret sensorfølsomhed og lys infrarød lyskilde indbygget i håndtaget, hvilket gør det ideelt til videooptagelse af dyreliv.

Indbygget Wi-Fi, kan udvides til GPS


Overførsel af billeder trådløst via en iOS-telefon eller -tablet eller via FTP ved op til 150 Mbps. Betjening af kamerafunktioner trådløst via en Wi-Fi-aktiveret enhed uden behov for særlige apps. Lokalitetsdata kan optages via GPS-udstyr (tilbehør).

Kompakt letvægtshus


Med dets aftagelige håndtag er dette diskrete og yderst bærbare kamera ideelt til optagelse i følsomme eller lukkede miljøer. Det lette kamerahus mindsker træthed under længerevarende perioder med håndholdte optagelser.