Sony Alpha a7R V intro kampagne

Sony Alpha a7R V intro kampagne

Nu har du mulighed for at spare penge når du køber det helt nye Alpha a7R V fra Sony. Du får nemlig 2.250,- inkl. moms i rabat på udvalgte G-Master objektiver købt samtidig med kameraet.

Sonys G-Master objektiver er bygget med solid konstruktion, omfattende kontrolfunktioner og et design, der tåler støv og fugt. Objektiverne er designet til at levere suveræn bokeh og en individuel kalibrering af hvert objektiv giver jævne overgange fra ekstrem skarphed til blød bokeh.

Rabatten fratrækker vi når du køber objektivet. Køber du i vores webshop, så fratrækker vi rabatten når vi ekspederer din ordre.

Kampagnen gælder fra 26. oktober - 30. november 2022

Længere nede ser du hvilke objektiver der er med i kampagnen.

Sony introducerer 'The Evolution of Resolution' med Alpha 7RV. Kameraet har en helt ny autofokus drevet af AI og hurtig behandling med den nyeste BIONZ XR™ og giver høj 61 MP fuldformatbilledkvalitet og 8K-videooptagelse, som frembringer hidtil usete motivdetaljer. Det har desuden et forbedret 8-stops stabiliseringssystem i kamerahuset, en unik 4-vejs multivinkelskærm og EVF i høj opløsning, der giver en raffineret professionel optageoplevelse.

5 ud af 5 produkter