Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

CANON EF 135MM F/2,0 L USM Ø72

CAND0654
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Skarpt, hurtigt og let

Objektivets store maksimale blænde giver fotografen mulighed for at optage med relativt hurtige lukkerhastigheder, selv ved svag belysning. Det gør Canon EF 135mm f/2.0L USM til den ideelle optik for dem, der fotograferer indendørssport. På trods af den avancerede specifikation er objektivet relativt let og vejer kun 750 g.

 

L-seriens kvalitet

L-serien er Canons flagskib inden for professionelle objektiver og repræsenterer det bedste inden for præcisionsdesignet EF-optik. Objektiverne i L-serien kombinerer overlegen ydelse med enestående håndtering og er yderst modstandsdygtige over for støv og fugt.

 

Stor f/2 blænde

En stor maksimal blænde på f/2 giver enestående hastighed til optagelse i svag belysning uden brug af flash. Den store blænde giver også avanceret kontrol over dybdeskarpheden.

 

Ultrasonisk fokusering

En ultrasonisk motor af ringtypen driver autofokus ekstremt hurtigt og næsten lydløst. Fremragende fastholdelsesmoment sikrer, at fokuspunktet opnås præcist uden overshoot. Det er desuden muligt at aktivere en vedvarende manuel styring, så det bliver muligt at justere fokus uden at forlade AF-metoden.

 

Super Spectra-belægning

Super Spectra-belægninger sikrer en præcis farvebalance og forøger kontrasten. De reducerer også reflekser og overstråling - et almindeligt problem, der forårsages af, at lyset kastes tilbage fra kameraets sensor.

 

Tilbehør

Canon EF 135mm f/2.0L USM leveres med modlysblænde og et blødt etui.