Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

CANON EF 14MM F/2,8 L II USM

CAND0622NY
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

De professionelles ultravidvinkel

EF 14mm f/2.8L II USM er den krævende professionelles ultravidvinkel. Den benytter UD og asfæriske linser til at opnå fænomenal billedkvalitet. Med største blænde på f/2,8 en det også velegnet til optagelse i svagt lys.


Et særligt perspektiv

Med en billedvinkel på hele 114° viser Canon EF 14mm f/2,8L II USM mere end det menneskelige øje. Det er perfekt til at vise små interiører, store motiver fotograferet tæt på eller dramatiske landskaber. Objektivet er desuden fremragende til at skabe en stærk fornemmelse af afstand mellem forgrund og baggrund.


L-konstruktion

Som alle Canons L-objektiver kombinerer EF 14mm f/2,8L II USM præcisionsoptik og uovertruffen mekanisk kvalitet. Forsegling mod støv og fugt beskytter effektivt mod vind og vejr, selv under ekstreme forhold.


Blænde f/2,8

Den store blænde f/2,8 muliggør fotografering uden flash selv i svagt lys, uden at du behøver giver afkald på dybdeskarpheden. 


Asfærisk og UD-elementer

Canon EF 14mm f/2,8L II USM er udstyret med to særlige linsetyper for at sikre optimal visuel ydelse: Asfæriske linser for at korrigere sfærisk aberration, og Super UD (ultra-low dispersion) linser for at eliminere sekundær kromatisk aberration. Resultatet er skarpe, kontrastrige kvalitetsbilleder fra billedhjørne til billedhjørne uden forvrængning.


Ring USM-autofokus med manuel efterjustering

Canons ring USM-autofokussystem benytter ultrasoniske vibrationer til hurtig, præcis og nærmest lydløs fokusering. Objektivet kan til hver en tid efterfokuseres manuelt på den store fokusring, der ikke bevæger sig under autofokus. Det giver dig mulighed for at flytte fokus, når det ønskes.