Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

CANON EF 180MM F/3,5 L MAKRO USM Ø72

CAND0658
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Canon EF 180mm f/3,5L Macro USM er telemakroobjektiv, som leverer en maksimal forstørrelse på 1,0x. Du kan tage nærbilleder i naturlig størrelse fra en større afstand med mindre risiko for at forstyrre motivet (ideelt til insekter og andre dyr). Det indbyggede fokuseringssystem minimerer udsving i de afvigelser, der forårsages af ændringer i fokuseringsafstanden. Dette sikrer, at objektivet er knivskarpt fra 1,0x til uendeligt.

 

L-serie kvalitet

Udviklet efter Canons højeste standarder for præcision og optisk uovertruffenhed. L-serien er Canons førende professionelle serie af objektiver, som kombinerer fremragende billedopløsning og den ultimative ydeevne med en vejrbestandig konstruktion, der forhindrer indtrængning af støv og fugt.

 

Ultrasonisk motor

Canons autofokussystem med ultrasonisk motor af ringtypen benytter ultralydsfrekvenser til hurtig, præcis og nærmest lydløs betjening. Fokus kan hele tiden styres manuelt på den store ring, der ikke bevæger sig under autofokus. Det giver dig mulighed for at finjustere fokus øjeblikkeligt.

 

Super Spectra-belægning

Super Spectra-belægningen bidrager til at sikre en præcis farvebalance og høj kontrast, samtidig med at den minimerer overstråling og reflekser ved at absorbere det undslupne lys, der ellers ville blive reflekteret fra de interne objektivelementer og billedsensoren.