Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

CANON EF 200MM F/2,0 L USM IS

CAND0690
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

L-serie-konstruktion

EF 200 mm f/2L IS USM inkorporerer Canons højeste standard for præcisionsoptik. L-serien er Canons flagskib inden for objektiver og kombinerer enestående billedkvalitet med stor brugervenlighed. Forsegling mod støv og fugt beskytter effektivt mod vind og vejr, selv under ekstreme forhold.

Stor f/2,0 blænde

En stor maksimum blænde på f/2,0 giver enestående hastighed til optagelse i svag belysning uden brug af flash. Den store blænde giver også fin kontrol af skarphedsdybde til overbevisende portrætter.

5-trins billedstabilisering (Image Stabilizer)

Canons 5-trins billedstabiliseringsteknologi gør det muligt at benytte lukkertider 5 trin længere end normalt, uden at billederne rystes. Automatisk panoreringsdetektion kobler billedstabilisering fra på det vandrette eller lodrette plan, når det registreres, at du bruger kameraet til at følge et motiv i bevægelse. Stativregistrering forbedrer automatisk billedstabiliseringsfunktionen ved optagelse på et stativ.

Super Spectra coating

Super Spectra coating bidrager til at sikre en præcis farvegengivelse og høj kontrast og undertrykker desuden overstråling og reflekser ved at absorbere det lyse, der ellers ville være reflekteret fra de enkelte linser og digitale EOS-sensorer.

Fluorit- og UD-elementer

For at give optimal visuel ydelse indeholder objektivet fluorit- og UD-elementer (ultra-low dispersion), hvilket minimerer kromatiske aberrationer. Resultatet er en enestående, skarp billedkvalitet med høj kontrast i hele billedområdet.

Cirkulær blænde

Den cirkulære blændeåbning betyder pæn, glat bokeh (uskarp baggrund) – en glimrende måde at få motivet til at stå frem eller til at lave iøjnefaldende portrætter.

Ring USM-autofokus med manuel efterjustering

Canons ringtype USM-autofokussystem benytter ultrasoniske vibrationer til hurtig, præcis og nærmest lydløs betjening med fremragende positioneringskontrol. Objektivet kan til hver en tid fokuseres manuelt på den store fokusring, der ikke bevæger sig under autofokus. Det giver fotografen lejlighed til at flytte fokus, når det ønskes. Der er også forudstillet fokus som den, der allerede findes på EF 300 mm f/2.8L IS USM, og som giver mulighed for at vælge og gemme en bestemt fokusposition, til øjeblikkeligt genkald efter behov.