Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

CANON EF 200MM F/2,8 L USM II Ø72

CAND0662
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Kompakt teleobjektiv

To UD-glaselementer (Ultra-low Dispersion) kombineres med baggrundsfokuseringsteknologi, så EF 200mm f/2.8L II USM kan levere ekstremt skarpe billeder. Baggrundssløringen er jævn og naturlig.

L-seriens kvalitet

L-serien er Canons flagskib inden for professionelle objektiver og repræsenterer det bedste inden for præcisionsdesignet EF-optik. Objektiverne i L-serien kombinerer overlegen ydelse med enestående håndtering og er yderst modstandsdygtige over for støv og fugt.

Stor f/2.8 blænde

En hurtig maksimal blænde på f/2.8 giver enestående hastighed til optagelse ved svag belysning uden brug af flash. Den store blænde giver også avanceret kontrol over dybdeskarpheden.

Ultrasonisk fokusering

En ultrasonisk motor af ringtypen driver autofokus ekstremt hurtigt og næsten lydløst. Fremragende fastholdelsesmoment sikrer, at fokuspunktet opnås præcist uden overshoot. Det er desuden muligt at aktivere en vedvarende manuel styring, så det bliver muligt at justere fokus uden at forlade AF-metoden.

Super Spectra-belægning

Super Spectra-belægninger sikrer en præcis farvebalance og forøger kontrasten. De reducerer også reflekser og overstråling - et almindeligt problem, der forårsages af, at lyset kastes tilbage fra kameraets sensor.

Integration med E-TTL II-flashmåling

Objektivet sender afstandsoplysninger tilbage til et kompatibelt EOS-kameras E-TTL II-flashsystem for at sikre optimal flashmåling.

Tilbehør

EF 200mm f/2.8L USM-objektivet leveres med en modlysblænde og en blød taske.