Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

CANON EF 28MM F/1,8 USM Ø 58

CAND0632
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Hurtigt og bredt

Objektivets store maksimale blænde på f/1.8 sikrer, at fotografen kan bruge hurtige lukkerhastigheder ved mange forskellige belysningsforhold og sløre baggrunde ved at kontrollere dybdeskarpheden. Et asfærisk objektivelement korrigerer forvrængning og sikrer, at hele billedet er skarpt.

Hvis det monteres på EOS-kameraer med sensorer i APS-C-størrelse, tilbyder EF 28mm f/1.8 USM et synsfelt, der svarer til et 45mm-objektiv på et fullframe-kamera. Derfor er det et ideelt standardobjektiv med hurtig blænde.

 

Ultrasonisk fokusering

En ultrasonisk motor af ringtypen driver autofokus ekstremt hurtigt og næsten lydløst. Fremragende fastholdelsesmoment sikrer, at fokuspunktet opnås præcist uden overshoot. Det er desuden muligt at aktivere en vedvarende manuel styring, så det bliver muligt at justere fokus uden at forlade AF-metoden.

 

Super Spectra-belægning

Super Spectra-belægninger sikrer en præcis farvebalance og forøger kontrasten. De reducerer også reflekser og overstråling - et almindeligt problem, der forårsages af, at lyset kastes tilbage fra kameraets sensor.