Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

CANON EF 300MM F/2,8 L USM IS II DROP-IN 52

CAND30028II
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Højtydende superteleobjektiv

Med en stor blænde på f/2,8 er EF 300mm f/2,8L IS II USM et højtydende superteleobjektiv, som leverer forbløffende billedkvalitet i et holdbart letvægtsdesign.

L-seriens kvalitet

L-serien er Canons flagskib inden for professionelle objektiver og repræsenterer det bedste inden for præcisionsdesignet EF-optik. Objektiverne i L-serien kombinerer overlegen ydelse med enestående håndtering og er yderst modstandsdygtige over for støv og fugt.

4-trins Image Stabilizer (billedstabilisering)

En 4-trins billedstabilisering – der er specialudviklet til objektivets specifikke brændviddeområde – bekæmper det billedslør, der kan opstå under håndholdte optagelser eller ved lange lukkertider. Automatisk panoreringsregistrering sikrer effektiv ydelse ved sporing af motiver i bevægelse, og eftersom IS-systemet er integreret i objektivet, er resultaterne synlige i søgeren under billedkomponering.

Forbedret billedkvalitet SWC-belægning

Canons patenterede SubWavelength-strukturbelægning hjælper med at minimere den overstråling og de reflekser, der forårsages af indvendige refleksioner. Ved at eliminere årsagen reducerer belægningen refleksioner og hjælper med at levere skarpe, klare billeder.

Tre IS-tilstande

Den nye IS-tilstand 3 er ideel til alle typer actionfotografering - navnlig de discipliner, der kræver brug af panorering - og aktiverer kun billedstabiliseringselementet i forbindelse med eksponering.

Hurtig og lydløs autofokus

En ring-USM (Ultrasonic motor) anvender ultralydfrevenser til at drive den ekstremt hurtige autofokus med næsten lydløs drift. Lynhurtig CPU og optimerede AF-algoritmer bidrager til hurtig AF-ydelse. Konstant elektronisk manuel fokusering kan også benyttes uden at gå ud af AF.