Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

CANON EF 35MM F/2,0 IS USM Ø 67

CAND3520
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

En naturlig bred synsvinkel

EF 35mm f/2 IS USM giver et naturligt perspektiv og en bredere synsvinkel, og det er et godt alternativt standardobjektiv til den traditionelle 50mm-optik, når det bruges på et fullframe digitalt spejlreflekskamera. På EOS-kameraer med sensorer i størrelsen APS-C giver det en synsvinkel, som svarer til et 56mm-objektiv.

 

Billedstabilisering til optagelse i svag belysning

Optag håndholdt i svag belysning med lukkerhastigheder, som er op til fire trin langsommere end det, som normalt anbefales. Teknologien til billedstabilisering (IS) registrerer automatisk, når en fotograf panorerer for at følge motiver og slukker for stabilisering i den retning.

 

Stor f/2 maksimal blænde

Optagelse med blænder så brede som f/2 gør det muligt for fotografer at arbejde med lav dybdeskarphed. Nyd et klart søgerbillede, og brug relativt hurtige lukkerhastigheder, selv i mørke omgivelser.

 

Avanceret autofokus

Nyd hurtig, stort set lydløs autofokus takket være en ultrasonisk AF-motor af ringtypen. Bevar kontrollen med vedvarende manuel fokus styring.

 

Sofistikeret optisk design

Et asfærisk objektivelement maksimerer billedkvaliteten, mens en irisblænde med Otte lameller giver jævn bokeh uden for fokus. EF 35mm f/2 IS USM fokuserer ned til 0,24 m, hvilket gør, at du kan komme meget tæt på dine motiver.

 

Kompakt design

EF 35mm f/2 IS USM er så lille, at det altid kan være i din taske, og det er derfor perfekt til reportage- og gadefotografering.