Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

CANON EF 400MM F/4,0 L DO IS II USM

CAND40040DO
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Bærbart letvægtsdesign

EF 400 mm f/4 DO IS II USM er mindre og lettere end et konventionelt 400mm f/4 objektiv, og vejer kun 2.100 g. Dette er muligt ved hjælp af Canons innovative Diffractive Optics (DO)-teknologi, der korrigerer for de uønskede optiske effekter, der ellers ville opstå ved en så drastisk reduktion i størrelse.

Forbedret modstand mod overstråling og fringing

Tredje generation DO-teknologi, der anvendes i EF 400 mm f/4 DO IS II USM, gør det til en fantastisk performer, især i hænderne på sports-, natur- og nyhedsfotografer. Objektivet er modstandsdygtigt over for overstråling og fringing og leverer fremragende skarphed i hele billedet.

Billedstabiliseringsteknologi

Optag med lukkertider, der er ned til fire trin langsommere end normalt. EF 400 mm f/4 DO IS II USMs billedstabilisator (IS) modvirker kamerarystelser og bevarer den vigtige skarphed. Objektivets IS fungerer i en af tre funktioner: den første er til emner, der står stille, den anden til panoreringsoptagelser, mens den tredje er designet til actionfotografering med uregelmæssige, hurtige bevægelser.

Hold fokus

Intuitive betjeningsknapper på objektivtromlen på 400 mm f/4 DO IS II USM ligger instinktivt under fingrene, når du fotograferer. Brug den brede manuelle fokuseringsring til at foretage finjusteringer uden at tage kameraet væk fra øjet. Knapperne Fast fokuseringsposition og Fokusstop gør det muligt for fotografen at koncentrere sig om et bestemt punkt i scenen.

Også ideelt til film

Powerfokus-teknologi giver fotografer, der optager video, mulighed for pull focus-effekter med smidige overgange mellem forskellige dele af scenen.

Bygget til at levere varen

Når forholdene bliver barske, gør EF 400mm f/4 DO IS II USM det muligt at blive ved med at tage billeder. Vejrbestandigt design beskytter mod støv og fugt, mens den smudsafvisende fluorbelægning på objektivets frontelement afviser vand og snavs.

Producent Canon
Kategori Objektiv
Objektiv type Prime
Brændvidde type Tele
Objektiv mount EF (Canon)
Kompatible mounts EF (Canon),EF-S (Canon)
Fullframe Ja
Special elementer/coatings Anti-smear fluorine coating on front element, large-diameter aspheric element, UD element
Billedestabilisator Ja
Autofokus Ja
Vejrbestandig Ja
Intern fokus Ja
Modlysblænde ET-120
Linseelement / Gruppe 18/12
Maks synsvinkel 5° 3° 6°
Nærgrænse 330 CM
Blændelameller 9 stk.
Største blænde 4,0
Mindste blænde 32,0
Brændvidde 400 mm
Diameter 128 MM
Længde 233 MM
Vægt 1200 G
Filter diameter 52 mm