Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

CANON EF 400MM F/5,6 L USM Ø77

CAND0536
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Kompakt letvægts super-tele

Dette højtydende objektiv er designet med henblik på bærbarhed og nem håndtering. EF 400mm f/5.6L USM indeholder et UD-element (Ultra Dispersive) og ét super-UD-element, der har egenskaber svarende til fluorit. Denne kombination resulterer i skarpe billeder fra hjørne til hjørne. Objektivet har også indbygget modlysblænde og en aftagelig stativholder.

L-seriens kvalitet

L-serien er Canons flagskib inden for professionelle objektiver og repræsenterer det bedste inden for præcisionsdesignet EF-optik. Objektiverne i L-serien kombinerer overlegen ydelse med enestående håndtering og er yderst modstandsdygtige over for støv og fugt.

Ultrasonisk fokusering

En ultrasonisk motor af ringtypen driver autofokus ekstremt hurtigt og næsten lydløst. Fremragende fastholdelsesmoment sikrer, at fokuspunktet opnås præcist uden overshoot. Det er desuden muligt at aktivere en vedvarende manuel styring, så det bliver muligt at justere fokus uden at forlade AF-metoden.

Super Spectra-belægning

Super Spectra-belægninger sikrer en præcis farvebalance og forøger kontrasten. De reducerer også reflekser og overstråling - et almindeligt problem, der forårsages af, at lyset kastes tilbage fra kameraets sensor.