Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

CANON EF 70-200 MM 2.8L IS II USM Ø77

CAND0516NY
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

EF 70-200 mm f/2,8L IS II USM er det mest populære objektiv blandt professionelle fotografer og lever op til Canons højeste standarder med hensyn til L-serie-optik, fremstillingskvalitet, pålidelighed og betjening. En forbedret robust konstruktion med bl.a. støv- og vandtætte forseglinger, der beskytter mod selv det mest barske vejr.

Med en hurtig /2,8-blænde er det muligt at tage billeder ved svag belysning. Denne hurtige blænde kan også bruges til at give lav dybdeskarphed, så motivet skiller sig ud fra en rodet, overfyldt baggrund.

Med Canons 4-trins billedstabilisator (IS) er dette objektiv perfekt til optageforhold med svag belysning, hvor det ikke er muligt at bruge et stativ. Billedstabilisatorsystemet giver lukkerhastigheder, som er op til 4 trin langsommere end normalt, og som kan bruges uden at give slørede billeder.

Med et objektivelement fremstillet af Canons unikke, effektive fluorit minimeres kromatisk aberration. Ud over fluorit bruges der også 5 UD-elementer til at sikre en fantastisk billedkvalitet, høj kontrast og naturlig farvegengivelse i hele zoomområdet.

Takket være en cirkulær blænde med 8 lameller er det muligt at skabe en smuk baggrunds-bokeh og isolere motiverne ved brede blænder.

En ring-USM (Ultrasonic Motor) og en ny AF-algoritme til at drive den hurtige autofokus gør den meget stille i brug. Alternativ full-time, manuel fokusering kan også benyttes uden at gå ud af AF. Minimumsfokuseringsafstanden er blevet reduceret til 1,2 m, så fotograferne kan stå tættere på begivenhederne.

Objektivet leveres som standard med modlysblænden ET-87 for at undgå generende reflekser samt et aftageligt stativbeslag og et blødt etui (LZ1326), så det er nemt at tage med overalt.

Objektivet fik i 2011 en Tipa Award for "Best Professional Lens".