Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

CANON EF 800MM F/5,6 L USM IS

CAND0698
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

EF 800mm f/5.6L IS USM inkorporerer Canons højeste standard for præcisionsoptik. L-serien er Canons flagskib inden for objektiver og kombinerer enestående billedkvalitet med stor brugervenlighed. Forsegling mod støv og fugt beskytter effektivt mod vind og vejr, selv under ekstreme forhold.

Canons 4-trins billedstabiliseringsteknologi gør det muligt at benytte lukkertider fire trin længere end normalt uden at billederne rystes. Automatisk panoreringsdetektion kobler billedstabilisering fra på det vandrette eller lodrette plan, når det registreres, at du bruger kameraet til at følge et motiv i bevægelse. Stativregistrering forbedrer automatisk billedstabiliseringsfunktionen ved optagelse på et stativ.

Objektivet er udstyret med fire særlige optiske elementer for at sikre optimal visuel ydelse: Asfæriske elementer for at korrigere sfærisk aberration, og dioptriske fluorit-, UD og Super UD- (ultra-low dispersion) elementer for at eliminere sekundær kromatisk aberration. Resultatet er skarpe, kontrastrige kvalitetsbilleder fra billedhjørne til billedhjørne uden forvrængning.

Med sine kun 4,5 kg er EF 800 mm f/5.6L IS USM et forholdsvis let super-telefotoobjektiv, der egner sig til begrænset håndholdt optagelse. Magnesiumlegeringen holder vægten på et niveau, der svarer til kortere telefotoobjektiver.

Canons ringtype USM-autofokussystem benytter ultrasoniske vibrationer til hurtig, præcis og nærmest lydløs betjening med fremragende positioneringskontrol. Objektivet kan til hver en tid efterfokuseres manuelt på den store fokusring, der ikke bevæger sig under autofokus. Det giver fotografen lejlighed til at flytte fokus, når det ønskes. Der er også forudstillet fokus som den, der allerede findes på EF 300 mm f/2.8L IS USM, og som giver mulighed for at vælge og gemme en bestemt fokusposition, til øjeblikkeligt genkald efter behov.

Super Spectra coating bidrager til at sikre en præcis farvegengivelse og høj kontrast og undertrykker desuden overstråling og reflekser ved at absorbere det lyse, der ellers ville være reflekteret fra de enkelte linser og digitale EOS-sensorer.

Den cirkulære blændeåbning betyder pæn, glat bokeh (uskarp baggrund) en glimrende måde at få motivet til at stå frem ved store blænder.