Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

CANON EF 85MM F/1,2 L II USM Ø72 //

CAND0641
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

EF 85mm f/1.2L USM II gør brug af Canons højeste standarder inden for optik med høj præcision. L-serien er Canons flagskib inden for professionelle objektiver, som kombinerer en fremragende ydelse med ultimativ betjening i et støv- og fugttæt design.

Med en maksimal blænde på f/1,2 giver objektivet en høj hastighed til optagelse uden brug af flash i svagt lys. Den store blænde giver også god kontrol over dybdeskarpheden til flotte portrætfotos.
Den cirkulære blænde gør det nemt at skabe en attraktiv og jævn baggrundssløring til isolering af motiver ved stor blænde.

En ringformet USM (ultrasonisk motor) bruger ultrasoniske frekvensvibrationer til at trække den utroligt hurtige autofokus næsten lydløst. Den hurtige CPU og de optimerede AF-algoritmer er med til at sikre hurtig autofokus. Et godt statisk moment stopper fokuseringsgruppen med stor præcision. Det er til enhver tid muligt at bruge den elektroniske manuelle fokus uden at skulle slå autofokus fra.

Super Spectra-objektivcoating og objektivelementernes udformning undertrykker overstråling og spøgelsesbilleder, som ofte kan opstå i digitalkameraer på grund af refleksioner fra billedsensoren. Coating er med til at give en mere ægte farvebalance og forbedret kontrast i levende billeder.

Objektivet overfører afstandsoplysninger tilbage til kameraets E-TTL II-flashsystem for at sikre optimal flashmåling i enhver situation.

EF 85mm f/1.2L USM II leveres med en cylindrisk modlysblænde og et blødt etui.