Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

CANON EF-S 15-85MM F/3,5-5,6 IS USM Ø72

CAND1585
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Med et effektivt brændviddeområde på ca. 24-136 mm (35 mm ækvivalent) er EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM et objektiv, som leverer fremragende fleksibilitet samtidig med bemærkelsesværdig kvalitet. Den bredere vinkel end mange sammenlignelige objektiver indfanger mere af motivet og giver en større fornemmelse af rum og perspektiv i dine fotografier.

EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM har Canons 4-trins Image Stabilizer (IS). IS er perfekt til håndholdt arbejde og giver mulighed for brug af lukkerhastigheder, der er op til 4 trin langsommere, uden at du får slørede billeder. Image Stabilizer hjælper, når du optager i svag belysning eller fra køretøjer i bevægelse.
EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM har også Canons nye ydre design med struktur-finish, som giver et højkvalitetslook og en fornemmelse, der passer til dit EOS-kamera.
Den ultrasoniske ringmotor (USM) bruger ultrasoniske vibrationer til at drive brugervenlig, næsten lydløs autofokus med høj hastighed. Den ultrasoniske ringmotor (USM) giver mulighed for manuel efterfokusering uden at skulle skifte væk fra AF, hvilket giver større brugervenlighed.

Objektivelementerne har Canons Super Spectra-objektivcoating, der holder reflekser nede og forhindrer overstråling - som lettere opstår med digitalkameraer pga. refleksion fra billedsensoren. Canons Super Spectra-coating hjælper også med at give ægte farvebalance og øge kontrasten for levende, naturtro gengivelse.
En cirkulær blænde med 7 lameller gør det muligt for fotografer at opnå en smuk baggrundssløring. Den er ideel til at isolere dit motiv fra baggrunden.