Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

CANON EF-S 60MM F/2,8 USM MACRO Ø52

CAND0631
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

EF-S 60mm f/2.8 Macro USM er det første egentlige makroobjektiv i EF-S serien. Det er et dynamisk, kompakt, hurtigt fokuserende objektiv, der kan fastholde detaljer, det menneskelige øje ikke registrerer.

EF-S 60mm f/2.8 Macro USM kan afbillede motivet i størrelse 1:1 på kameraets billedsensor og dermed tilføre EF-S serien ægte makro kapacitet. Med en effektiv brændvidde på omkring 96 mm i 35 mm-formatet kan den give fantastiske nærbilleder. Nærgrænsen på kun 20 cm bringer dig helt tæt på dit motiv og fylder billedet helt ud med de detaljer i dit motiv, du vil have frem.

EF-S 60mm f/2.8 Macro USM fungerer perfekt med EOS kameraer med EF-S fatning og lader dig gå på opdagelse i en spændende ny fotografisk verden. Naturfotografer vil glæde sig over muligheden for at fastholde den komplekse skønhed i de mindste motiver. Du fører dit publikum ind i en forbløffende ny miniatureverden, når du kan gå så tæt på motivet, at det bliver gengivet i størrelsesforhold 1:1 på billedsensoren.

Portrætfotografer vil nyde at arbejde med den store blændeåbning, der sikrer en minimal dybdeskarphed. Den smukke, uskarpe baggrund får dit motiv til at træde klart og effektfuldt frem.

EF-S 60mm f/2.8 Macro USM giver din udrustning alsidighed uden at gøre den meget tungere. Dens næsten lydløse Ultra Sonic Motor (USM) sikrer superhurtig og præcis autofokus med mulighed for manuel efterfokusering.

Over 60 års erfaring indenfor konstruktion af objektiver har resulteret i et objektiv, der leverer fremragende billedkvalitet. Canons kompetencer indenfor objektivkonstruktion er her forenet om at skabe høj opløsning fra hjørne til hjørne, lysstyrke, kontrast og afbalanceret farvegengivelse ved alle fokuseringsafstande.

Objektivet er beregnet til digital fotografering og har specielt udformede linseelementer med Super Spectra coating til at undertrykke reflekser og overstråling, der ellers kan opstå ved reflekser fra sensoren. En speciel modlysblænde fås som tilbehør. Den reducerer yderligere risikoen for overstråling.