Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

SAMYANG AF 14MM F/2,8 CANON RF-MOUNT

SAM112744
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Samyang AF 14mm f/2,8 RF er et ultra-vidvinkelobjektiv med autofokus, designet til Canons EOS R full-frame-systemkameraer.

Med en ekstrem billedvinkel (113,9 grader), gode lysstyrke og en vejrbestandig konstruktion er dette et perfekt objektiv til sport, landskaber og astrofotografering

Autofokus og elektronisk blænde

Samyang AF 14mm f/2,8 RF er udstyret med en lineær fokusmotor, der leverer hurtig, lydsvag og præcis fokusering, mens en elektronisk styret blænde gør det muligt at bruge alle de eksponerings- og lysmålingsmetoder, som kameraet tilbyder. Hvis du foretrækker at fokusere manuelt, har objektivet en let tilgængelig AF/MF-omskifter og en bred fokusring. Den korte nærgrænse på bare 20cm gør det muligt at tage detaljerede nærbilleder og stadig få meget af omgivelserne med.

Det følsomme indre er beskyttet mod fugt og støv ved hjælp af gummipakninger, så du ikke behøver at bekymre dig om objektivet i tilfælde af regn. På grund af den store, buede frontlinse og en fast monteret modlysblænde kan traditionelle cirkulære filtre ikke benyttes. I stedet er objektivet udstyret med en holder bagerst til gelatinefiltre.

Optik af høj kvalitet

Samyang AF 14mm f/2,8 RF har en optisk konstruktion bestående af 14 linseelementer arrangeret i 10 grupper. Blandt disse er 3 asfæriske linser til at sikre en lav forvrængning samt maksimal kontrast og skarphed i hele billedfladen selv ved store blændeåbninger, 1 linseelement af HR-glas (High Refractive) og 2 linseelementer af ED-glas (Extra low Dispersion), som modvirker koma og farvespredning.

Desuden benyttes Samyangs avancerede flerlags antirefleksbehandling UMC (Ultra Multi Coating) til at forhindre refleksioner og genskin, hvilket er ekstra vigtigt på et objektiv med en så bred billedvinkel som her. Punktformede lyskilder gengives med en smuk stjerneform takket være objektivets syv blændelameller.