Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

SIGMA ART 24-35MM F/2 DG OS HSM CANON

SIG300775
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Sigma lancerer verdens første fuld format vidvinkel objektiv med zoom, der giver f/2 i blænde i hele brændvidden. Den nye Sigma 24-35mm F2 GD HSM Art gør, at fotografen kan nøjes med at bruge dette ene objektiv til et stykke arbejde, der før krævede tre forskellige objektiver med fast brændvidde, 24mm, 28mm og 35mm. Denne zoom giver en øget fleksibilitet og komfort. Især ved en brændvidde på 24mm og 35mm giver objektivet en præstation, der er ligeværdig med de to tilsvarende objektiver i Art-serien.

Men en nærgrænse på 28 cm og en maksimal forstørrelsesgrad på 1:4.4 er dette objektiv meget velegnet til close-up fortografering, landskabsfotografering med stor dybde samt portrætfotografering. Da det kan være svært at opnå den ønskede baggrundseffekt med en konventionel vidvinkel, så har dette objektiv en stor frontlinse, således at fotografen kan gøre brug af store blændeåbninger, samt kort dybdeskarphed.   

Objektivet indeholder 18 elementer i 13 grupper, hvoraf der er èt FLD (F Low Dispersion) glas og syv SLD (Speciel Low Dispersion) glas hvoraf to er asfæriske. Den avancerede optik minimerer sfærisk aberration, aksial kromatisk aberration samt felt krumning. Selv ved største blænde leverer dette objektiv en høj billedkvalitet. Det indre fokuseringssystem eliminerer rotation i fronten af linsen, hvilket øger objektivets stabilitet og gør det muligt at anvende cirkulære polfiltre. HSM (Hyper Sonic Motor) giver en stille og hurtig autofokus funktion.Med de rundede blændelameller kan der skabes en sløring af de områder af billedet, der ikke er i fokus.

Inden objektivet forlader Sigmas produktionshaller gennemgår alle objektiver en kontrol og evaluering. Således kan eventuelle fejl opdages og korrigeres på forhånd, for at sikrer den høje standard af kvalitet.