Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

TAMRON 35-150MM F/2.8-4 DI VC OSD FOR CANON

TAM111727
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Tamron 35-150mm f/2.8-4 Di VC OSD byder på et meget alsidigt zoomområde fra klassisk 35 mm vidvinkel til 150 mm telefoto. Takket være en lysstærk blænde (f/2.8-4), indbygget billedstabilisering og hurtig autofokus er objektivet ideel til mange forskellige typer af motiver og optagesituationer, fra landskab til sport og portrætter i tilgængelige lys. Med andre ord er objektivet ideelt til allround-fotografering og rejser!

Objektivet er tilgængeligt til Canon EF- og Nikon F-fatning og er beregnet til at blive brugt på kameraer med full-frame-sensor (23x36 mm). Det fungerer dog også på kameraer med APS-C-sensor, hvor den giver en brændvidde svarende til 53-225 mm på Nikon og 56-240 mm på Canon.

 

Hurtig og stabil

Tamron 35-150mm f/2.8-4 Di VC OSD er udstyret med to processorer til at sikre maksimal ydelse af både objektivets billedstabilisering og autofokus. Den effektive billedstabilisering er en meget værdifuld funktion, når du skal fotografere håndholdt, og giver større frihed til at skyde i svagt lys. Teknologien er i stand til at modvirke kamerarystelser med op til 5 eksponeringstrins længere lukkertider end ellers muligt.

Tamrons OSD-fokusmotor (Optimized Silent Drive) giver hurtig, lydsvag og præcist fokus, selv når der skal stilles skarpt på bevægelige motiver. Nærgrænsen er på kun 45 cm i hele brændviddeområdet, hvilket giver en forstørrelsesgrad på 0,27x (skala 1:3,7), når du bruger objektivet på den største teleindstilling ved 150 mm. Dette giver dig mulighed for at skyde nærbilleder af planter, insekter og andre interessante detaljer, som du støder på under din fototur.

 

Vejrforseglinger og avanceret optisk design

Tamron 35-150mm f/2.8-4 Di VC OSD er et solidt bygget objektiv med elegant design og et vejrforseglet hus. Gummipakninger ved alle bevægelige dele bruges til at forhindre, at fugt trænger ind i huset, og frontlinsen har en fluorbelægning, der afviser regndråber, fedt og støv og gør den nem at rengøre.

Den avancerede optiske konstruktion omfatter tre asfæriske linseelementer, der bruges til at sikre høj skarphed helt ud til billedkanterne ved alle brændvidder. Tre elementer af LD-glas (Low Dispersion) modvirker kromatisk aberration (uønsket farvespredning). Blændeåbningen har ni blændelameller til at sikre en så rund åbning som muligt og gengive detaljer, der er ude af fokus, med en flot sløring.

Tamron 35-150mm f/2.8-4 Di VC OSD er også kompatibel med Tamrons tilbehør Tap-in Console, der kan tilsluttes en computer via et USB-stik. Med Tap-in Console kan man selv opdatere objektivets firmware samt finjustere autofokus og billedstabilisering.

 

Vigtige funktioner

  • Allroundzoom med høj lysstyrke og vejrbestandigt hus
  • Udnytter full-frame-sensor, kan også bruges på et APS-C-kamera
  • OSD-fokusmotor giver hurtig, lydsvag og præcis autofokus
  • Billedstabilisering (VC) med op til 5 trins effektivitet giver større frihed til at fotografere håndholdt
  • Dual processorer giver maksimal ydelse af både autofokus og billedstabilisering
  • Nærgrænse på kun 45 cm giver en maksimal forstørrelse på 0,27x
  • Avanceret optisk konstruktion med asfæriske linser, LD-glas og frontlinse med fluorcoating