Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

FUJINON GF 110MM F/2,0 R LM WR G-MOUNT

FUJGF11020
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Fujinon GF 110mm f/2 R LM WR

FUJINON GF 110mm f/2 R LM WR har en brændvidde der svarer til 87mm (35mm-format) med en maksimal blændeåbning på f/2,0. Objektivets store blænde bestående af 9 afrundede blade leverer, i kombination med mellemformatsensoren, motiver med en tredimensionel følelse og en fantastisk bokeh.

FUJINON GF 110mm f/2 optiske design består af 14 linseelementer i ni grupper inkl. fire ED-elementer der minimerer forekomsten af asfærisk og kromatisk aberration.

Det interne fokussystem er kombineret med en lineær motor der leverer hurtig, stille og præcis fokus, som bibeholder samme høje kvalitet på samtlige fokusafstande.

For at kunne modstå vejr og vind er objektivet vejrforseglet hele 9 steder og kan modstå vandstænk, støv, snavs og lave temperaturer.

Objektiverne i GFX-systemet er udviklet ud fra de erfaringer Fujifilm har fra deres populære X-serie og årelange traditioner og erfaringer inden for fremstilling og udvikling af objektiver til både mellemformat – storformat og små billedformat.

GF objektiverne er af den absolut højeste kvalitet og er designet til at levere en ekstrem høj opløsning, detaljegrad og farvegengivelse.

Objektiverne er designet og bygget til at imødekomme fremtidige billedsensorer og teknologi der vil kunne levere endnu højere opløsning.

Producent Fuji
Kategori Objektiv
Objektiv type Prime
Brændvidde type Tele
Objektiv mount G (Fuji)
Kompatible mounts G (Fuji)
Special elementer/coatings 4 extra-low dispersion elements
Billedestabilisator Nej
Autofokus Ja
Vejrbestandig Ja
Intern fokus Ja
Modlysblænde Yes - included
Linseelement / Gruppe 14 / 9
Nærgrænse 90 CM
Blændelameller 9 stk.
Største blænde F 2
Mindste blænde F 22
Brændvidde 110 mm
Diameter 94 MM
Længde 126 MM
Vægt 1010 G
Filter diameter 77 mm