Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

PANASONIC G 100-300 MM F/4,0-5,6 / O.I.S

PAND100300
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Telefoto-zoomobjektiv med standarden Micro Four Thirds System

  • Langt zoomområde på 100-300 mm (svarende til et 35 mm-kamera: 200-600 mm)
  • MEGA O.I.S. – Panasonics avancerede optiske billedstabiliseringsteknologi
  • Understøtter Contrast AF-systemet
  • Bygger på standarden Micro Four Thirds System
  • Rund blændemembran
  • Multi-coated objektivelementer, der reducerer overstråling og ghosting


LUMIX G VARIO 100-300 mm/F4,0-5,6/MEGA O.I.S. byder på et langt zoomområde på 100-300 mm (svarende til et 35 mm-kamera: 200-600 mm) samt et minimum af forvrængning og kromatisk aberration takket være det avancerede objektivsystem med et ED-objektiv (Extra Low Dispersion).

LUMIX G VARIO 100-300 mm/F4,0-5,6/MEGA O.I.S. er udstyret med Panasonics MEGA O.I.S. (Optical Image Stabilizer), der gør det lettere at tage knivskarpe billeder selv ved fotografering med telelinse eller i svag belysning uden brug af et stativ ved at undertrykke de utydeligheder, der opstår som følge af rysten på hånden.

Når objektivet monteres på LUMIX G Micro System-kameraet giver LUMIX G VARIO 100-300 mm/F4,0-5,6/MEGA O.I.S. mulighed for at benytte den avancerede AF-funktion, herunder bl.a. ansigtsgenkendelse, der gør det mere praktisk og sjovt at tage billeder.

LUMIX G VARIO 100-300 mm/F4,0-5,6/MEGA O.I.S. understøtter Micro Four Thirds-systemet, et system til udskiftelige objektiver, der blev designet og udviklet til at fremme den digitale teknologis egenskaber. Trods det ekstremt kompakte format og de ultimative, optiske resultater har objektivet de samme mange muligheder som billedsensorer af 4/3-typen, som giver jævn Live View i perfekt kombination med kameraets korpus, og giver mulighed for at benytte en lang række unikke funktioner, herunder bl.a. AF-funktionen på LUMIX G Micro -systemkameraer.

Med de syv membranblade får blænden en rund form, der giver en flot effekt, når der optages uden for fokusområdet. Objektivsystemet anvender multi-coated objektivelementer, der minimerer overstråling og ghosting til et absolut minimum, hvilket er med til at forbedre kameraets optiske egenskaber.