Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

PANASONIC G X PZ 45-175MM F/4,0-5,6

PANDGX45175
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

LUMIX G X VARIO PZ 45-175mm f/4,0-5,6 ASPH. POWER O.I.S.

  • Nyt objektivmærke “X” fra LUMIX G Micro System
  • Multi-Actuator Floating Inner Focus System og Lens Construction
  • Light Speed AF og kortere lukketid
  • Overfladebehandling med nanoteknologi
  • POWER O.I.S

Med automatisk zoombetjening fra de nye objektivmærke “X” til LUMIX G Micro System, som overholder standarden Micro Four Thirds System.
Det nye objektivmærke “X”, som er indbegrebet af Panasonics optikteknologier, leverer en fantastisk billedgengivelse med virkelighedstro detaljer, ultimativt kontrastforhold, unik Nano Surface Coating for betydelig reduktion af dobbeltbilleder og overstråling og naturlige elementer med markant transparens.

Branchens første Multi-Actuator Floating Inner Focus System, der styrer 3 objektivgrupper hver for sig ved hjælp af den individuelle aktuator, der både reducerer størrelse og vægt.
Det giver også en høj opløsning og et optimalt kontrastforhold for hele zoomområdet på 45-175mm (svarende til full frame; 90-350mm) uden at ændre længden generelt.
Herudover indbefatter objektivsystemet 2 ED-objektiver, som dæmper kromatiske fejl, hvilket giver en høj ydelse for hele zoomområdet.

Med Panasonics Nano Surface Coating-teknologi er reflektion minimeret betydeligt på hele det visuelle lysspektrum (380 nm-780 nm) ved hjælp af en ekstra lav refraktiv belægning med strukturer i nanostørrelse på overfladen af objektivet.
Det betyder et ultra tydeligt billede med betydelig reduktion af ghosting og overstråling.

Med integrationen af et indbygget fokussystem drevet af en trinvis motor giver det ultimative optiske design en fantastisk skarphed, der understøtter AF-systemet på ca. 0,15 sekunder.
Ved at optimere blændekontrollen er lukketidens forsinkelse også reduceret med ca. 20 % sammenlignet med LUMIX G VARIO 45-200mm f/4-5,6 MEGA O.I.S.