Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

PANASONIC LUMIX S 24-105MM F/4 MACRO O.I.S

PAN111350
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Alsidig zoom

LUMIX S 24-105mm f/4,0 MACRO O.I.S. dækker det brede brændviddeområde fra 24mm vidvinkel til 105mm tele. Det giver en maksimal forstørrelse på 0,5x og en minimal fokusafstand på 0,3 m. Dette objektiv er ideelt til en lang række fotografiske muligheder, såsom vidtstrakte landskaber, smukke blomster og planter, flotte portrætter, og et bredt udvalg af makrofotografering.

Støv-, stænk- og frostbestandigt design

Panasonic LUMIX S 24-105mm f/4,0 MACRO O.I.S. er designet til at kunne fortsætte med at tage billeder under de mest barske forhold takket være dets støv- og stænkbestandige konstruktion og muligheden for at tage fotos i temperaturer helt ned til -10 °C.

* Støv- og stænkbestandighed garanterer ikke, at der ikke vil opstå skader, hvis dette objektiv udsættes for direkte kontakt med støv og vand.

O.I.S. til ultraskarpe fotos

Teknologien Optisk billedstabilisering (O.I.S.), der er indbygget direkte i objektivet, sikrer, at dine fotos vil tage sig godt ud med skarpe konturer på tværs af hele billedet.

Ideelt til videooptagelse

Objektivet har hurtig, nøjagtig autofokus og problemfri blændeændringer, hvilket er vigtigt for den moderne indholdsskaber og giver dig mulighed for at optage smukke videoer og stillbilleder i 4K uden at forstyrre dit motiv.

Objektivkonstruktion

Den optimerede konfiguration har 16 elementer i 13 grupper, herunder 2 ASPH/ED, 2 ASPH, 1 UED og 2 ED-objektiver for at minimere afvigelser og sikre en fremragende opløsning.