Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

SIGMA ART 24-70MM F/2,8 AF DG DN FOR SONY E-MOUNT

SIG301075
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

SIGMA AF 24-70/2.8 DG DN ART

  • Optisk ydeevne i højeste klasse
  • Objektivfatning med støv- og stænkbeskyttet struktur
  • Kompatibel med Lens Aberration Correction
  • Designet til at minimere blænding og spøgelsesbilleder
  • Rundet blændere med 11 lameller
  • Robust højpræcision bajonet af messing

 

F2.8 Art zoom blev primært udviklet for at opnå overlegen optisk ydeevne

Som ekstra lavdispersionsglasmateriale er seks elementer med "F" lavdispersionsglas (FLD) og to elementer med specielt lavdispersionsglas (SLD) blevet generøst brugt, mens de bruger et optisk design designet til objektiv til spejlløse kameraer. Ved at bruge tre asfæriske linser dæmper denne zoom markant afvigelser såsom aksial kromatisk aberration eller sagittal komaafvigelser, som er vanskelige at korrigere i efterbehandlingen, skræddersyr opløsningen og opnår ensartethed og overlegen optisk ydeevne fra center til periferi gennem hele zoomområdet.
Ud over Super Multi-Layer Coating anvendes Nano Porous Coating *. Objektivet er designet til at påvirkes mindre af stærkt indfaldende lys.

Designet er dedikeret til spejlløse kameraer, der med succes bidrager til reduceret objektiv størrelse og vægt.

* I SIGMAs egenudviklede belægningsteknologi, NPC (Nano Porous Coating), anvendes porøs silica til belægningsmateriale. Et porøst silicagelag skaber porer i nano størrelse, inden i hvilken der er luft. Porer i denne størrelse gør det muligt at reducere brydningsindekset markant, endnu lavere sammenlignet med de eksisterende antireflektionsbelægninger, hvilket således reducerer reflekteret lys drastisk, hvilket forårsager blænding og spøgelsesbilleder og dermed opnår høj kontrast og klar billedkvalitet.Sikrer kompatibilitet med de nyeste spejlløse kamerahuse med fuldformat sensor

SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN sikrer kompatibilitet med forskellige typer af nyeste spejlløse kamerahuse med fullframe sensor, skræddersyet til L-Mount og Sony E-Mount for at opnå den bedste ydeevne under alle fotografiske forhold, forudsat at professionelle eller avancerede amatørfotografer bruger det.

For eksempel kan AFL-knappen tildeles forskellige funktioner fra et kamerahus, hvilket forbedrer anvendeligheden under optagelse. Brug af en stepmotor og den nyeste algoritme giver en god balance mellem acceleration og stilhed på AF-drevet. Dette muliggør stressfri fokusering.

Derudover er dette objektiv kompatibelt med Eye-Detection AF, der i stigende grad bruges i spejlløse kameraer, der giver høj præcisionsfokusering ved portrætfotografering.

 

Kan tilpasses til forskellige anvendelsesområder og fotografiske miljøer

Den mindste fokuseringsafstand er 18 cm i vidvinkelindstillingen. Dette giver dig mulighed for at komme tættere på et objekt. Den maksimale forstørrelsesgrad er 1:2,9 ved maksimal vidvinkel og 1:4,5 ved maksimal tele, hvilket giver et bredere interval af udtryk ved nærbillede-fotografering.

Derudover tilpasser objektivet sig til forskellige anvendelser og miljøer ved hjælp af støv- og stænkbeskyttelses strukturen, og zoomlåsmekanismen forhindrer objektivet i at udvide sig uventet, og det imødekommer en lang række fotografiske behov. En AF / MF-switch, der bruges af mange konventionelle SIGMA-objektiver, er også indlejret i objektivrøret. Væsentlige og grundlæggende funktioner er også inkluderet.
Objektivet er gennemtænkt i detaljer. Dets bevægelige dele såsom zoomring og fokusring har en fin følelse i sin håndtering.

Producent Sigma
Kategori Objektiv
Objektiv type Zoom
Brændvidde type Normal,Wide-angle
Objektiv mount FE (Sony)
Kompatible mounts E (Sony)
Fullframe Ja
Special elementer/coatings 6 FLD + 2 SLD + aspherical elements, Super Multi-Layer and Nano Porous coatings
Macro Nej
Billedestabilisator Nej
Autofokus Ja
Vejrbestandig Ja
Intern fokus Ja
Modlysblænde Yes
Linseelement / Gruppe 19 / 15
Maks synsvinkel 84.1° to 34.3°
Nærgrænse 18 CM
Blændelameller 11 stk.
Største blænde F2.8
Mindste blænde F22
Brændvidde 24-70 mm
Diameter 88 MM
Længde 123 MM
Vægt 835 G
Filter diameter 82 mm