Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

SIGMA CON. 17-70MM F/2,8-4,0 DC OS HSM CANON

SIG300405
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Sigma 17-70mm f/2,8-4 DC (OS) HSM C (Contemporary) er ekstremt kompakt i sin størrelse for en så stor blænde som går helt op til f/2,8.

Dette objektiv er perfekt til at fange alle øjebliksbilleder på rejser og til hverdagens billedbehov. Med høj optisk ydelse tilfredsstiller det tilmed den mest krævende bruger.

I Contemporary-serien tilbydes objektiver med ny teknik, lav vægt og reduceret størrelse for at kombinere optisk ydelse og smidighed. Her findes normal, tele og superzoom tilpasset til hverdagsbrug, familiefotografering og til rejsebrug.

Dette objektiv har FLD glas og SLD glas med egenskaber svarende til fluoridglas – alt sammen for at modvirke alle typer af farvefejl.

Sigma 17-70mm f/2.8-4 DC (OS) HSM C har gennemgået kontrol og evaluering af Sigmas egenudviklede system (A1) som benytter en 46MP Foveon X3 billedsensor. Takket være dette kan højfrekvente detaljer, der ikke tidligere faldt inden for kontrol rammerne, opdages og korrigeres.

Med Sigmas USB-dock kan dette objektiv opgraderes og individuelt finjusteres i fokus og på andre parametre efter eget ønske og behov.