Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

TAMRON 17-28MM F/2,8 DI III RXD FOR SONY E-MOUNT

TAM111947
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Tamron 17-28mm f/2,8 DI III RXD Sony E

Tamron 17-28mm f/2,8 Di III RXD til Sony E-mount er en lysstærk vidvinkelzoom skabt specielt til systemkameraer. Objektivet udnytter full-frame og giver enestående billedkvalitet i et let og kompakt format.


Fang verden fra et helt nyt perspektiv

Vidvinkelzoomen er designet til at være den mindste og letteste i sin klasse - kun 99 mm lang og med en vægt på blot 420 gram – samtidig med, at den tilbyder en høj lysstyrke (f/2,8).

Tamron 17-28mm f/2,8 er skabt til at give maksimal skarphed og kontrast over hele billedfladen og i hele brændviddeområdet - selv med de nyeste full-frame-sensorer med høj opløsning. Den optiske konstruktion inkluderer linseelementer af LD (Low Dispersion) og XLD-glas (eXtra Low Dispersion), der minimerer kromatisk aberration (uønsket farvespredninger).


Fantastiske nærbilleder

Tamron 17-28mm f/2,8 Di III RXD har en nærgrænse på 19 cm på sin korteste brændvidde, 17 mm, hvilket giver en maksimal billedskala på 1:5.2. På den længste brændvidde, 28 mm, er nærgrænsen 26 cm, hvilket giver en billedskala på 1:6. Dette betyder, at du kan gå virkelig tæt på motiverne og tage dramatiske fotos, hvor omgivelserne også kommer med i billederne. Takket være muligheden for at indstille blænden på f/2,8 kan du også opnå en lille dybdeskarphed og dermed en flot, sløret baggrund.


Stærk autofokus klarer alle situationer

Autofokussystemet i Tamron 17-28mm f/2,8 benytter en hurtig og meget nøjagtig RXD-motor (Rapid eXtra-silent stepping Drive), der hjælper dig med at få knivskarpe billeder - selv når motivet bevæger sig. Den fleksible og lydsvage fokusering er også ideel, når du ønsker at optage video og betyder, at du ikke behøver at bekymre om at fokuslyden kommer med på videoen.

 

Vigtige egenskaber:

  • Hurtig hybrid-AF
  • Understøtter Sonys Eye-AF
  • Direkte manuel fokus (DMF)
  • Understøtter korrektion af billedfejl såsom vignettering, kromatisk aberration og forvrængning ved hjælp af kameraets software
  • Muligt at opdatere objektivets firmware via kameraet
  • Vejrbestandig konstruktion
  • Frontlinse med fluorbelægning, der afviser vand, olie og snavs
Producent Tamron
Kategori Objektiv
Objektiv type Zoom
Brændvidde type Normal
Objektiv mount FE (Sony)
Kompatible mounts E (Sony)
Fullframe Ja
Billedestabilisator Nej
Autofokus Ja
Vejrbestandig Ja
Linseelement / Gruppe 13/11
Nærgrænse 19 CM
Blændelameller 9 stk.
Største blænde 2,8
Mindste blænde 22
Brændvidde 17-28 mm
Diameter 73 MM
Længde 99 MM
Vægt 420 G
Filter diameter 67 mm