Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

TAMRON 50-400MM F4.5-6.3 DI III VC VXD FOR E-MOUNT

TAM121142
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Tamron 50-400mm f/4,5-6,3 DI III VC VXD for Sony FE

Dette nye Tamron ultra-telefoto zoomobjetiv til Sony E-mount full-frame spejlfri kameraer har samme størrelse som konventionelle 100-400mm zoomobjektiver, men 50-400mm f/4,5-6,3 dækker standard 50mm og strækker sig helt op til 400mm som et ultra telefoto objektiv, hvilket giver en uovertruffen alsidighed sammenlignet med konventionelle 100-400mm zoomobjektiver.

Det nye objektiv har en forbedret overflade og har et bemærkelsesværdigt kompakt design med en længde på kun 183,4 mm og en vægt på bare 1.155 g. Det har en fugtbestandig konstruktion, der sikre brug selv under barske vejrforhold, og overflade på det forreste linseelementet er belagt med en beskyttende fluor-coating, der er vand- og olieafvisende. Belægningen gør objektivets overflade lettere at tørre af og mindre sårbar over for skadelige virkninger af snavs, støv, fugt og fingeraftryk.

Med en overlegen optisk konstruktion, der består af 24 elementer i 18 grupper 2 XLD-, 3 LD- og 2 asfæriske linseelementer, giver objektivet en fremragende billedkvalitet i hele 50-400 mm zoomområdet.

Brugerne kan også nyde godt af semi-makrooptagelse med en MOD på 0,25 m og et maksimalt forstørrelsesforhold på 1:2 ved 50 mm zoomindstilling.

Objektivet er udstyret med Tamrons egen VC-mekanisme (Vibration Compensation), som effektivt kontrollerer kamerarystelser, der kan opstå ved optagelse ved telebrændvidde. Den hjælper også til at reducere uskarpe billeder ved håndholdt fotografering i svagt lys eller ved lavere lukkerhastigheder.

Tamron 50-400mm har en hurtig og præcis autofokus der er udstyret med den berømte VXD-mekanisme med lineær motorfokus. Denne avancerede AF-mekanisme kombinerer hastighed og præcision og muliggør hurtig og præcis fokuseringssporing i hele zoomområdet.

Firmware kan opdateres via den vandtætte tilslutningsport, og objektivet er kompatibelt med Tamrons Lens Utility-software, der giver mulighed for at tilpasse objektivet med unikke funktioner som f.eks. fokusbegrænser, A-B-fokus og fokus-presets blandt andet.

Hovedspeficikationer:

  • 8x zoom-ratio
  • Mulighed for Arca-Swiss kompatible tripod-montering (ekstra tilbehør)
  • BBAR-G2 og fluor-coating
  • Zoom låse-knap
  • Tilslutningsporten er vandtæt (USB Type-C)
  • VXD lineær fokusmotor
  • Effektiv styring af kameraet
  • VC (Vibration Compensation)
  • Hurtig zooming (zoomringens rotationsvinkel er 75°)
  • Filterstørrelse 67mm
Producent Tamron
Kategori Objektiv
Objektiv type Zoom
Brændvidde type Normal,Tele
Objektiv mount FE (Sony)
Kompatible mounts E (Sony)
Fullframe Ja
Special elementer/coatings 2 XLD-, 3 LD- og 2 asfæriske
Billedestabilisator Ja
Autofokus Ja
Linseelement / Gruppe 24/18
Nærgrænse 25 CM
Største blænde 4,5-6,3
Brændvidde 50-400 mm
Længde 183.4 MM
Vægt 1155 G