Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

TAMRON SP 15-30MM F/2,8 DI VC USD G2 CANON

TAM110278
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

TAMRON SP 15-30mm f/2,8 Di VC USD G2

Professionelt vidvinkelzoomobjektiv med høj lysstyrke, billedstabilisering og lydsvag autofokus. Den opdaterede G2-version byder på forbedret billedstabilisering og hurtigere autofokus samt endnu bedre billedkvalitet under vanskelige lysforhold.

Hurtig og stabil

Som andre objektiver i Tamron G2-serien er Tamron SP 15-30mm f/2,8 Di VC USD G2 udstyret med to mikroprocessorer, der giver en mærkbart hurtigere autofokus og endnu bedre ydelse med Tamrons indbyggede VC-billedstabilisering (Vibration Reduction).

Den forbedrede VC-billedstabilisering giver mulighed for at benytte lukkertider, der er til 4,5 stop længere, end man normalt skal bruge for at undgå kamerarystelser. Kombineret med den høje lysstyrke på f/2,8 ved alle brændvidder betyder det, at du kan tage knivskarpe billeder under dårlige lysforhold uden at skulle benytte et stativ.

Autofokusmotoren af typen Ultrasonic Silent Drive (USD) er ikke kun hurtig og præcis, men også meget stille. En anden værdifuld funktion er den korte nærgrænse på bare 28 cm i hele zoomområdet, der kan bruges til at fange nærbilleder og samtidig få omgivelserne med i baggrunden.

Robust konstruktion

Tamron SP 15-30mm f/2,8 Di VC USD G2 er bygget til professionelt brug med en robust og vejrforseglet ydre ramme, der beskytter den værdifulde optik og elektronik på indersiden. Fluor-belægningen på ydersiden af frontglasset er også blevet opgraderet, så den er mere hårdfør og bedre til at modstå ridser, snavs, olie og fingeraftryk. Belægningen gør det også lettere at holde frontglasset rent.

Optik uden kompromiser

Den avancerede optiske konstruktion i Tamron SP 15-30mm f/2,8 Di VC USD G2 består af 18 linseelementer arrangeret i 13 grupper.

Et asfærisk linseelement placeret i forreste sektion samt yderligere to asfæriske linseelementer bagtil sørger for at garantere en lav forvrængning og usædvanlig skarphed på tværs af billedfladen ved alle blændeåbninger. Tre elementer lavet af LD-glas (Low Dispersion) forhindrer kromatiske aberrationer og bidrager også til objektivets fantastiske opløsning.