Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

TAMRON SP 150-600MM F/5-6,3 DI VC USD G2 NIKON

TAM106713
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 Nikon

Supertelezoom med hurtig autofokus, effektiv billedstabilisering og vejrforsegling. Kan bruges både på full-frame og APS-C-kameraer.

Tamron SP 150-600 mm f/5-6.3 Di VC USD G2 er anden generation af Tamrons populære supertelezoom og byder på mange forbedringer i forhold til sin forgænger, både i forhold til autofokus, billedstabilisering og generel brug. Objektivet er bygget til full-frame-sensorer, men kan også bruges på kameraer med APS-C-sensor.

Nyt optisk design giver højere skarphed og opløsning Dagens digitale kameraer stiller store krav til objektivets opløsning. Den nye optiske konstruktion i Tamron SP 150-600 mm f/5-6,3 Di VC USD G2 består af 21 linseelementer i 13 grupper og bygget til at matche disse krav. Tre linseelementer af typen Low-Dispersion (LD) eliminerer risikoen for kromatisk aberration, der kan give farvefejl og påvirke skarpheden.

En nøjagtig fremstillingsproces og montering af objektivets dele bidrager også til den forbedrede billedkvalitet. Tamrons særlige antirefleks-belægninger eBAND (Extended Bandwidth & Angular Dependency) og BBAR (Broadband Anti-Reflection) sørger for at maksimere lysgennemstrømningen og modvirker reflekser og strejflys.

Hurtigere autofokus og mere stabile skud Sammenlignet med den tidligere version af objektivet er autofokus blevet betydeligt hurtigere for bedre at kunne følge bevægelige motiver som fx fugle og sport. Fokusmotoren Ultra Sonic Silent Drive (USD) sikrer desuden lydsvag autofokus og muligheden for at efterjustere fokus manuelt uden at skulle skifte fokustilstand.

En anden vigtig forbedring er sket med objektivets indbyggede billedstabilisering, som nu kan kompensere for kamerarystelser med op til 4,5 længere lukkertid, end der normalt anbefales til håndholdt fotografering. Billedstabiliseringen har nu også tre forskellige indstillinger: Tilstand 1 giver den normal funktionalitet (stabilisering i alle retninger). Tilstand 2 er til panorering (stabiliseringen kompenserer kun for lodrette rystelser), og i tilstand 3 aktiveres stabiliseringen først, når du trykker på udløserknappen, hvilket både sparer batteri og giver de skarpeste resultater.

Nyt, mere eksklusivt design For at passe bedre til Tamrons SP-serie er objektivets design blevet ændret og nyder nu også godt af at have fået en metalramme. Resultatet er en telezoomoptik, der både ser mere elegant ud, og som giver en fornemmelse af topkvalitet. Som tilfældet er med den tidligere version, beskytter vejrforseglingen mod fugt og støv, mens fluorbelægning forhindrer snavs og fedt i at sætte sig fast på frontelementet, og gør det lettere at rengøre.

Forbedret håndtering Nærgrænsen er reduceret fra tidligere 2,7 meter til 2,2 meter i det nye Tamron SP 150-600 mm G2-objektiv. Det giver en maksimal billedskalering på 1:3,9 og betyder, at objektivet kan bruges til at fotografere større insekter som for eksempel guldsmede og sommerfugle. Desuden er der tilføjet en ny type zoomlås, kaldet Flex Zoom Lock, der kan låse zoomindstillingen på en valgbar brændvidde. Der er også en almindelig zoomlås, der kan aktiveres under transport. Den låses på 150 mm, hvor objektivet optager mindst plads – perfelt til opbevaring.

Den elektromagnetisk blænde, der giver en mere præcis blændekontrol, er nu også tilgængelig i Nikon-versionen, og ikke kun til Canon. En anden forbedring er den nye stativfod, der er lavet af let, men stærk magnesiumlegering, og som nu er kompatibel med Arca Swiss-fatning. Det understøtter også Tamrons TAP-in Console (ekstraudstyr), som kan tilsluttes computeren via USB, så du selv udføre firmwareopdateringer og finjustere objektivets autofokus og billedstabilisering.

Objektivet desuden kompatibel med Tamrons telekonvertere, TC-X14 og TC-X20. Bemærk, at brugen af en telekonverter reducerer objektivets maksimale lysstyrke, hvilket påvirker kameraets autofokus. Med en 1,4x telekonverter mister du 1 blændetrin lysstyrke og med en 2x telekonverter bliver tabet 2 blændetrin.

 

Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 vigtige funktioner

 • Bygget til full-frame, men kan også bruges på APS-C-kameraer
 • To processorer giver maksimal ydeevne af både autofokus og billedstabilisering
 • Ultrasonisk fokusmotor (USD) giver hurtig og lydløs fokus
 • Billedstabilisering (VC) tillader 4,5 blændetrins længere lukkertider, hvilket giver større frihed, når du skyder håndholdt
 • Vejrforseglet objektivhus giver en følelse af topkvalitet
 • Avanceret optisk konstruktion med 21 linseelementer giver høj billedkvalitet på alle brændvidder
 • Nærgrænse på 2,2 meter giver et billedforhold på 1:3,9
 • Belægninger af typen eBAND og BBAR sikrer maksimal lysgennemstrømning og billedkontrast
 • Elektromagnetisk blændestyring
 • Arca Swiss-kompatibel stativfod
 • Kompatibel med Tamrons 1,4x og 2x telekonvertere og Tamron Tap-in-tilbehør
Producent Tamron
Kategori Objektiv
Objektiv type Zoom
Brændvidde type Tele
Objektiv mount FX (Nikon)
Kompatible mounts DX (Nikon),FX (Nikon)
Fullframe Ja
Special elementer/coatings 3 LD-glas
Macro Nej
Billedestabilisator Ja
Autofokus Ja
Intern fokus Ja
Modlysblænde Medfølger
Linseelement / Gruppe 21/13
Nærgrænse 220 CM
Blændelameller 9 stk.
Største blænde F/5-F/6,3
Mindste blænde F/32
Brændvidde 150-600 mm
Diameter 106 MM
Længde 258 MM
Vægt 2010 G
Filter diameter 95 mm