Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

TAMRON SP 24-70MM F/2,8 DI VC USD G2 NIKON

TAM108744
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Tamron SP 24-70 F/2,8 G2 – med dobbelte processorer

Landskab, portræt, rejser, reportage og sportsfotografering – 24-70 mm F/2.8 har mange anvendelsesområder takket være sit allround brændviddeområde og den høje lysstyrke. Når et sådant objektiv desuden udstyres med billedstabilisering, bliver det endnu mere alsidigt og giver mulighed for spontane og kreative optagelser under lysforhold, som normalt ville kræve stativ.

 

Klasseførende stabilitet

I det nye Tamron SP 24-70mm F/2.8 Di VC USD G2 har Tamron satset ekstra meget på billedstabiliseringen (VC, Vibration Compensation) ved at udstyre objektivet med dobbelte micro-processorer. Den ene står udelukkende for autofokus, der ligesom tidligere drives af en lydløs ultralydsmotor (Ultrasonic Silent Drive, USD), men pga. en højere beregningsevne får den en hurtigere og mere nøjagtig indstilling af skarphed.
Den anden processor er dedikeret til billedstabiliseringen, som er den bedste i sin klasse, og som kan kompensere for kamerarystelser op til 5 trin længere lukkertid, end man normalt kan anvende på fri hånd. I kombination gør de to processorer Generation 2 af Tamrons lysstærke allround-zoom til et endnu skarpere objektiv end forgængeren, både når objektivet kræver lynhurtig reaktion eller et langsommere arbejdstempo i mørke omgivelser.

 

Vejrbeskyttet og avanceret optisk konstruktion

Chassiset er af metal og har vejrbeskyttelse vha. gummipakninger, som tætner mod fugt og støv. Det indvendige er ligeså eksklusivt, med en avanceret optisk konstruktion bestående af 17 linseelementer i 12 grupper. Her indgår tre linseelementer af XR-glas og to af LD-glas, som sammen forhindrer forekomsten af kromatisk aberration. Hele fire asfæriske linseelementer (tre støbte glaslinser samt en hybrid-asfærisk) benyttes for at give minimal forvrængning og høj opløsning og skarphed over hele billedplanet ved samtlige brændvidder og blænder. Tamrons overfladebehandling eBand-coating reducerer effektivt reflekser og minimerer spøgelseslys, så billederne får maksimal kontrast og farvemætning. Frontlinsen er desuden behandlet med fluor-coating, som gør den nem at tørre ren for vand og fingeraftryk og gør den mere modstandsdygtig over for ridser.

 

Forbedret mekanik

Alle bevægelige dele i det nye objektiv er blevet forbedret, blandt andet har zoommekanismen fået øget følsomhed og præcision. Elektromagnetisk blænde, en finesse som tidligere kun fandtes til Canon, fås nu også i Nikon-versionen. Den giver en hurtigere og mere præcis blændestyring, hvilket er praktisk ved både action-fotografering og videooptagelse.
Modlysblænden har fået en ny låsemekanisme, som gør det nemmere og hurtigere at skrue den på, og som mindsker risikoen for fejlmontering, som kan føre til vignettering.
Endelig er Tamron SP 24-70mm F/2.8 Di VC USD G2 kompatibel med tilbehøret Tamron Tap-in Console, som indeholder en USB-port til tilslutning af computer. Dermed kan brugeren selv udføre firmware-opdateringer og finjustere objektivets autofokus og billedstabilisering.

 

Egenskaber

  • Klasseførende billedstabilisering, (VC = Vibration Compensation) klarer en forbedring på op til 5 lukkertrin
  • USD-motor (Ultra Sonic Silent Drive) giver lydløs fokusering og mulighed for manuel finjustering
  • Hurtigere og sikrere autofokus, takket være dedikerede processorer
  • Nyt, mere eksklusivt udseende og chassis i metal giver en eksklusiv fornemmelse
  • Vejrforseglinger og frontlinse med fluor-coating beskytter objektivet mod fugt og støv
  • Avanceret optisk konstruktion og antirefleksbehandling med eBand Coating giver ultrahøj billedkvalitet ved alle brændvidder og blænder
  • Elektromagnetisk blænde hos både Canon- og Nikon-kameraer
  • Mulighed for opdatering af firmware og finjustering af AF og VC med Tamron TAP-in Console
  • Modlysblænde med forbedret låsemekanisme

 

 

Producent Tamron
Kategori Objektiv
Objektiv type Zoom
Brændvidde type Normal,Wide-angle
Objektiv mount FX (Nikon)
Kompatible mounts DX (Nikon),FX (Nikon)
Fullframe Ja
Special elementer/coatings 2 XR, 3 LD, 3 GM aspherical, 1 aspherical elements + eBAND and fluorine coatings
Billedestabilisator Ja
Autofokus Ja
Vejrbestandig Ja
Intern fokus Ja
Modlysblænde Yes - included
Linseelement / Gruppe 17 / 12
Maks synsvinkel 84° 4' - 34° 21'
Nærgrænse 38 CM
Blændelameller 9 stk.
Største blænde F 2.8
Mindste blænde F 22
Brændvidde 24-70 mm
Diameter 88 MM
Længde 111 MM
Vægt 905 G
Filter diameter 82 mm