Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

TAMRON SP 90MM F/2,8 DI VC USD CANON

TAM105507
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Baseret på den fantastiske optiske ydeevne fra Tamron 90mm Macro
Den avancerede konstruktion omfatter et LD-glaselement (Low Dispersion), som begrænser lysets spredningsegenskaber og to XLD-glaselementer (eXtra Low Dispersion), som retter spredningsegenskaberne i endnu højere grad. De specielle elementer kompenserer optimalt for akse- og laterale kromatiske aberationer fra makro til uendeligt. Fra 1:1, nærbilleder i naturlig størrelse til den fjerneste horisont opnår det nye 90mm makroobjektiv en fantastisk billedkvalitet.

 

VC forbedret med shift-kompensation

Et accelerometer er blevet integreret i Tamrons meget anerkendte VC (Vibration Compensation) for at kompensere for rystelser på x-y-planet. Sammen med en gyrosensor opfanger accelerometeret rystelser og kompenserer for disse, og giver dermed maksimal effektivitet når det gælder billedstabilisering ved optagelse på alle afstande.

 

USD-aktuator maksimeret til makrooptagelser er hurtig, præcis og lydløs 

Kontrol-softwareprogrammet til USD-aktuatoren (Ultrasonic Silent Drive) er blevet revideret for at give en væsenlig forbedret fokuseringshastighed og -nøjagtighed ved brug af AF. USD'en håndterer hurtigt fokusproblemer, som opstår pga. kameraets bevægelser frem og tilbage (som er almindeligt ved makrofotografering), hvilket giver endnu bedre resultater, når du fotograferer på nært hold.

 

Fugtbeskyttet og støvafvisende konstruktion 

Områder i risiko for mulig indtrængning ved kontakter og grænser mellem fokusringen og objektivrøret er beskyttet med specielle forseglinger. De giver en bedre beskyttelse mod indtrængning af skidt, støv og fugt sammenlignet med den fugtafvisende konstrukion, som tidligere blev benyttet. Denne ekstra beskyttelse giver objektivet et endnu bredere anvendelsesområde.

 

En slidstærk fluor-coating på frontelementer afviser vand og fingeraftryk

Den vand- og olieafvisende coating, som er påført frontelementets overflade, gør det let at fjerne skidt og pletter med det samme. Coatingen er slidstærk og vil være effektiv i årevis.

 

Avanceret coating-teknologi reducerer genskin og spøgelseslys

To avancerede coating-teknologier, som begge leverer en fantastisk anti-refleksions ydelse, er brugt på kritiske elementoverflader for at give maksimal lystransmission. eBAND coating (Extended Bandwidth & Angular-Dependency) har en fantastisk anti-refleksionsydeevne over næsten alle synlige stråler, og BBAR coating (Broad-Band Anti-Reflection) benytter traditionel flerlags antirefleksteknologi. Denne kombination eliminerer så godt som alle udefrakommende refleksioner og reducerer spøgelseslys og genskin betydeligt, så objektivet er i stand til at levere perfekte, krystalklare billeder.

 

Den cirkulære blænde giver en smuk sløringseffekt (bokeh)

Når der optages et motiv med en punktformet lyskilde i motivets baggrund, kan man opnå en vidunderligt tunet sløring (bokeh), uden at der genereres uønskede polygonale former, takket være den cirukulære blænde. Blænden med de 9 blændelameller bibeholder en næsten perfekt cirkulær åbning, selv når den er kørt to stop ned.

 

Fokusmuligheder som passer perfekt til et makroobjektiv

Den nye 90mm macro har en fokus-limiter, som gør det muligt at afkorte tiden til prævis fokusering på et motiv, når afstanden er kendt. Dette objektiv har også indvendigt fokuseringssystem, så objektivet totale længende er altid den samme, også ved fokusering. Dette betyder at brugeren er sikret en behagelig arbejdsafstand på mindst 139mm foran objektivet. Derudover er objektivet udstyret med en Full-time Manual Focus forbikoblingsmekanisme, som gør det muligt på fleksibel vis at vælge brændpunkter. Selv når AF-systemet benyttes, kan man tilsidesætte det og manuel foretage finfokusering uden at skifte mellem AF-MF-tilstanden.

Kompatibel med TAMRON TAP-in Console

Du kan opdatere firmware, tilrette autofokus-positioner og justere den mekaniske opsætning og indstillinger for 90mm objektivet, blot ved at forbinde det til TAMRON TAP-in Console og tilslutte det via USB til din computer. (TAP-in Console er et ekstra tilbehør, som vil blive lanceret i marts 2016.)