Finansiering

MAN KAN ALTID BETALE VED KASSE 1, MEN DER FINDES OGSÅ ANDRE MULIGHEDER. 

Meget skal overvejes, inden beslutning om investering i nyt udstyr træffes.

Allerførst skal du kende dine reelle behov. Det hjælper vi Danmarks dygtigste fotografer med at afklare hver dag. Vi har gjort netop det i 160 år, og vi står klar til at assistere dig med vores faglige erfaringer og kompetencer. Med velafdækkede behov har du et godt udgangspunkt for at vælge det rigtige udstyr, og også her hjælper vi gerne.

Når valget er truffet og udstyret bestilt, kan betaling naturligvis altid klares på den klassiske facon, ved at køre betalingskortet en tur igennem maskinen.

Imidlertid findes der flere gode og attraktive alternativer til kontant betaling, som måske kan være interessante for dig. Goecker samarbejder med flere finansieringspartnere, og holder løbende øje med vilkårene, så vi hele tiden kan sikre vores kunder de mest konkurrencedygtige vilkår i markedet.

En række forhold har betydning for valg af den optimale finansieringsform. Overvej blandt andet følgende:

  • Køber du udstyret privat, eller til erhvervsmæssigt brug?
  • Hvor tit bruger du udstyret ?
  • Hvor ofte plejer du at skifte udstyr ?
  • Er der plads til nyt udstyr i investeringsbudgettet, eller kunne det med fordel håndteres via driftsbudgettet?
  • Har du interesse i størst muligt skattefradrag i investeringsåret?

Fra menuen til venstre får du et overblik over de finansieringsmuligheder, vi tilbyder hos Goecker, så du kan finde den bedste betalingsløsning for dig.

 

Har du spørgsmål til finansiering er du naturligvis også altid velkommen til at kontakte os , enten på telefon 3582 1100 eller via e-mail til christian.b@goecker.dk.