Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

DJI PHANTOM 4 ADVANCED+

DJI481324
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Introduktion

DJI Phantom 4 Advanced er en opgradering af DJI Phantom 4 med et forbedret kamera med højere bitrate og større sensor (1 tomme, 20MP Exmor R CMOS sensor). Dronen kommer med et forbedret batteri (også kompatibel med den almindelig Phantom 4), der giver længere flyvetid. Selve maskinen er udstyret med ekstra sensorer, såledesx at den nu undgår objekter i 5 retninger.

 

Stabiliseret 20MP kamera

Det monterede kamera er udstyret med en avanceret 1″ 20 megapixel CMOS sensor. Det speciallavede objektiv er den første fra DJI, der har en mekanisk lukkemekanisme, der gør det muligt at tage billeder af objekter i høj fart - uden at få billeder med rystelser.

 

Video i 4K opløsning

Kameraet kan optage video i 4K opløsning med 60 FPS med komprimeringen H.264, samt 4K opløsning med 30 FPS med komprimeringen H.265 – begge med en 100 Mbps bitrate.

De avancerede sensore og processere sikrer dig, at alle detaljer er med i dine billeder, samt den video- og billeddata der er nødvendig for avanceret post-produktion.

 

Sensorer der undgår objekter

Phantom 4 Advanced har frontsiddende sensorer. Dette betyder, at dronen kan undgå objekter i op til 14 m/s. Der er også sensorer under dronen, der kan måle terrænhøjden.

 

Tophastighed på 72 km/t

Sport Mode er designet til at give Phantom 4 Advanced en tophastighed på 72 km i timen. Denne funktion kan bruges samtidig med at du udfører advancerede operationer eller blot til hobbybrug. Selv i Sport Mode vil Phantom 4 Advanced stoppe øjeblikkeligt i det øjeblik, at du stopper med at give inputs til fjernbetjeningen. I Sport Mode kan du mærke det fulde potentiale. Det er ikke anbefalet til rolige video-optagelser - men det er en sand fornøjelse at flyve.

 

Fjernkontrol med skærm

Den 5,5″ 1080p skærm, der er integreret med Phantom 4 Advanced kontrolleren, giver dig 1000cd/m2 lysstyrke – mere end dobbelt så meget som andre smart enheder. Dette gør bl.a. lyse og klare farver synlige i direkte sollys. Med den integrerede skærm, er det ikke længere nødvendigt at anvende en mobilenhed til opsætning af dronen. Dette simplificerer forberedelser inden flyvning.

Med indbygget DJI GO app, kan både hardware og software fuldt optimeres med dronen, hvilket reducerer støj i optagelser. Med indbygget HDMI-indgang, mikro-SD indgang, mikrofon, højtaler og wi-fi forbindelse, er det muligt at billederedigere i DJI GO app'en direkte på skærmen og dele samme billede eller video med omverdenen på få sekunder! Kontrolleren har 5 timers batteritid.

 

Giv tegn

Med Gesture Mode, kan du tage selfies kun med brug af hænderne - uden en fjernkontrol. Phantom 4 Advanced har indbygget software-synsteknologi, der gør det muligt at give den instrukser via tegn du laver med hånden. Når personer løfter sin arm, mens vedkommende har front mod kameraet på dronen, vil Phantom 4 Advanced genkende bevægelser og automatisk låse personen fast i midten af billedet. Når personen er klar til at tage billedet, holdes armen ud for at give signal til dronen. Efterfølgende vil der blive startet en 3 sekunders nedtælling til at billedet bliver taget.

 

Tripod Mode

Tripod Mode nedsættes tophastigheden til 3,6 km/t, samtidig med at fjernkontrollen bliver mindre sensitiv. På den måde, kan der opnås en stor præcision i både flyvning og filmning. Tripod mode kan være en fordel ved indendørs droneflyvning, hvor Phantom 4 Advanced flyvehastighed og reaktionstid kan være for hurtige.

 

Tegn din egen rute

Med ‘Tegn’ funktionen, kan du tegne en rute på din smartphone eller tablet, og Phantom 4 Advanced vil flyve den programmerede rute, samtidig med, at den holder en konstant højde fra jorden. Dette hjælper dronepiloten til at holde fokus på kameraet, og gør det muligt at lave endnu bedre fotos og video. Der er to ‘Tegn’ indstillinger der kan anvendes i forskellige scenarier:

Standard: Dronen følger den tegnede rute i en konstant fart. Kameraet følger dronens indstillede retning under flyvning. 

Fri: Dronen følger kun på den planlagte rute når du beder den om det - ellers står den stille i luften. Kameraet kan styres i alle retninger under flyvningen. Denne funktion gør det muligt at fange alle nuancer af billeder eller videoer under flyvning. .

 

Tryk og flyv

Det er muligt at flyve Phantom 4 Advanced med et enkelt tryk på en skærm med ‘TapFly’ mode. Tryk hvor som helst på skærmen for, let og elegant, at styre flyveretningen mens Phantom 4 Advanced automatisk undgår objekter på ruten. Tryk på skærmen eller brug fjernkontrollen til at ændre flyveretning. En AR (Augmented Reality) rute funktion viser dronens flyveretning mens den flyver, med mulighed for at ændre ruten under flyvningen.

 

Intelligente batterier

Batterierne til Phantom Advanced giver dig en flyvetid på 30 minutter, der giver mere tid i luften til at tage det bedste billede eller den perfekte video. Med DJI GO appen, kan du aflæse resterende batteritid og udregne resterende flyvetid. Dette sikrer dig, at du har nok batteri til at flyve dronen sikkert tilbage til dig.

LiPo batterier, som anvendes til Phantom 4, skal opbevares på 50% spænding for ikke at tage skade batteriernes ydeevne. Når batterierne til Phantom 4 opbevares over længere tid, aflader de automatisk til 50% så du sikrer dig den bedste ydeevne på batteriet ved næste opladning.