Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

NIKON DF M. 50/1.8G BLACK

NIKDFBLACK
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Oplev fotografering i rendyrket form med Nikon Df.

Med et kamerahus i retrostil og samme sensor i FX-format med 16,2 megapixels som Nikons flagskib, D4, er dette kamera eksponent for den ægte passion for fotografering, både hvad angår form og funktion.

Nu kan du tage ekstremt detaljerige billeder med bløde toneovergange uanset lysforholdene takket være det brede dynamikområde og en lysfølsomhed, som kan udvides til det, der svarer til imponerende ISO 204800. Dertil kommer et meget følsomt AF-system, perfekt lysmåling og fremragende ydeevne. Nikon Df ligner ganske vist et klassisk 35 mm-filmbaseret Nikon-kamera, men tag ikke fejl: Det er propfyldt med den sidste nye teknologi.

Meget følsom autofokus med Multi-CAM 4800 AF-system med 39 punkter: sikrer hurtig og præcis dækning i hele billedfeltet. Følsom ned til -1 EV og kompatibel op til f/8. Fire indstillinger af AF-metode, heriblandt 3D-tracking-AF, giver knivskarpe billeder, uanset hvor i billedfeltet motivet befinder sig, og uanset om det bevæger sig hurtigt eller helt uforudsigeligt. Det kontrastbaserede AF-system forbedrer desuden både brugervenligheden, præcisionen og hastigheden ved optagelse i Live View.

Elegante mekaniske hjul: Komfort og kontrol går hånd i hånd takket være riflede mekaniske hjul, der gør betjeningen enkel og sikker. Med hjulene kan du indstille ISO-følsomhed, eksponeringskompensation, eksponeringsindstilling og udløserindstilling uafhængigt af hinanden, og du har dermed adgang til alle de parametre, der er relevante ved optagelse af stillbilleder, uden brug af kameraets menu.

Kompatibel med andre objektiver end AI NIKKOR-objektiver: En særlig målerkoblingsarm, der kan vippes op, gør det muligt at montere selv ældre ikke-AI NIKKOR-objektiver på Nikon Df. Når du tager billeder med et ikke-AI-objektiv i indstilling A (Blændeprioriteret automatik) eller M (Manuel), er der via enkle kameraindstillinger mulighed for lysmåling ved fuld blændeåbning (svarende til måling med AI-objektiver).

Højtydende optisk søger: Den optiske søger med glaspentaprisme byder på ca. 100 % søgerdækning og forstørrelse på 0,7x samt en DX-beskæringsindstilling med søgermaskering.

Den velkendte Nikon-kvalitet: Kameraet er konstrueret til at kunne bruges under selv meget vanskelige forhold takket være den robuste, men lette magnesiumlegering på både top, bund og bagside, og det er lige så vejrbestandigt som Nikons D800 DSLR-kamera med samme effektive beskyttelse mod fugt og støv.

Robust lukkerenhed: Den utroligt nøjagtige lukkerenhed er blevet testet med 150.000 aktiveringer og har en maksimal lukkertid på 1/4.000 sek. og flashsynkronisering på op til 1/200 sek.

Stor 8 cm (3,2") LCD-skærm med 921.000 punkter med bred synsvinkel og hærdet glas. Den giver klar og knivskarp visning af billeder og har stor kapacitet, når det gælder farvegengivelse.

Dæmpet udløserindstilling: Gør kameraet perfekt til diskret fotografering, da lyden fra kameraspejlets returmekanisme er mærkbart reduceret under billedserien.

Elektronisk, virtuel horisont med dobbeltakse: Oplysninger om rulning (vandret hældning) og hældning (fremad eller bagud) kan kontrolleres via LCD-skærmen og rulningsoplysninger via søgeren.

System til motivgenkendelse: Kameraets billedsensor og dets RGB-sensor med 2.016 pixels sikrer, at systemet til motivgenkendelse får præcise data, hvilket optimerer eksponering, autofokus og hvidbalance, lige inden lukkeren udløses, så der opnås knivskarpe billeder.

Selvrensende sensorenhed: Modvirker støvansamling foran billedsensoren.

Måling af punkthvidbalance: Muliggør meget præcis manuel indstilling af hvidbalance, da du hurtigt kan vælge punkthvidbalance for et bestemt område af billedet, som du vælger under Live View-optagelse. Det målområde, du definerer, kan flyttes rundt ved hjælp af multivælgeren, så du hurtigt kan hente de aktuelle data for selv fjerne motiver uden brug af gråt kort.

Beskæringsindstilling: DX-format. DX-beskæringsindstillingen kan aktiveres automatisk, når der er monteret et DX-objektiv. Ved optagelse i Live View hjælper Nikon Df dig med billedkompositionen i form af valgfrie gitterlinjer til billedforhold på 1:1 eller 16:9.

Detaljerige billeder under lysforhold med stor kontrast: To indstillinger hjælper dig med at få alle detaljer med, når du tager billeder i kraftigt lys eller i modlys. HDR (High Dynamic Range) er ideel til stillestående motiver, mens Aktiv D-Lighting er ideel til billeder af motiver i bevægelse. I begge indstillinger er det muligt at vælge intensitetsniveau.

Indbyggede kreative værktøjer: Brug Picture Control til at finindstille parametre såsom skarphed, farvemætning og farveglød inden optagelse. Den omfattende billedretoucheringsmenu giver adgang til en bred vifte af værktøjer og effekter.

Energibesparende design: Mulighed for optagelse af ca. 1.400 billeder* (ved brug af batteriet EN-EL14a og indstillingen enkeltbillede).

Lagringsmedier: Kameraet er kompatibelt med SDXC UHS-I-standardhukommelseskort og Eye-Fi-kort.

Nikon Creative Lighting System: Kameraet er fuldt kompatibelt med Nikons brancheførende Creative Lighting System, som omfatter et udvalg af alsidige Speedlights til kreativ fotografering med flash på selve kameraet eller trådløs flash.