Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

FUJI INSTAX MINI EVO BLACK

FUJI16745157
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Fujifilm instax mini Evo Hybrid instant kamera

Med et sofistikeret og klassisk look, som matcher Fujifilms tilgang til kameradesign, kombinerer det nye mini Evo spændingen ved analoge instantkameraer med digital fototeknologi som muliggør at billeder kan gemmes, deles og printes.

Noget helt unikt ved mini Evo er de ti integrerede objektivindstillinger samt ti forskellige film filtre, som tilsammen giver 100 forskellige kombinationer, hvorpå fotograferne kan udtrykke sig og skabe enestående billeder. Og kombineret med instax mini instant film printer mini Evo i den højeste instax print-kvalitet nogensinde, nemlig i 600 dpi ved direkte print fra kameraet.

Den nye instax mini Evo Smartphone App, som følger med mini Evo og bruger Bluetooth-teknologi, tilføjer en række nye avancerede funktioner. For det første giver ”Transferred Images” mulighed for at overføre instax billeder, der er taget på mini Evo, til din smartphone. Mini Evo fungerer også som en fotoprinter med funktionen ”Direct Print”, hvor du kan udskrive alle billeder fra kamerarullen på din smartphone. Og det er ikke det hele, for mini evo er også udstyret med fjernoptagelsesfunktioner og billedlagringsmuligheder for at give den ultimative alsidighed.

10 integrerede objektivindstillinger x 10 forskellige filtre = 100 måder at udtrykke sig på

mini Evo kombinerer den klassiske form med en række moderne funktioner, som instax-brugerne har ventet spændt på. Dette kamera har 10 integrerede objektivtilstande og 10 forskellige filtre, hvilket tilsammen giver 100 forskellige kombinationer, som fotografer kan bruge til at udtrykke sig kreativt på med unikke billeder.

Selfies, lagring og meget mere

mini Evo-kameraet har desuden en 3-tommer LCD-skærm på bagsiden af kameraet, så brugerne kan vælge billeder, tilføje rammer, redigere, udskrive og justere billedindstillinger. Alt dette understøttet af et indbygget litium-ion-batteri, der giver kameraet strøm til at tage op til 100 billeder. Et Micro SD-kort sikrer, at der er masser af plads til at gemme billeder til senere brug, mens selfiespejlet hjælper brugerne med at få det perfekte selfie hver gang.

Producent Fuji
Kategori Instantkamera