Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

CANON POWERSHOT G3X

CANDPOWG3X
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Om Canon Powershot G3X
Nyhed fra Canon: Powershot G3 X
Ved at kombinere alsidigheden ved et 25 x zoom objektiv med det stærke performance fra et 1.0-type sensor, opnår dette Powershot G3 X at kunne skyde billeder og videoer i en storslået kvalitet. En lang række af indbyggede funktioner hjælper dig til at give kreativiteten frit løb.

Sammen med en blænde med 9 lameller og en lysstyrke på f/2.8-5.6 - afhængig af zoomeffekten - er det muligt at arbejde professionelt med dybdeskarpheden, lige som kameraets 25x optisk zoom gør det muligt at komme hel tæt på motiverne uden at miste noget i gengivelsen af farver eller billeddynamik. Og det uanset om der fotograferes sport eller natur.

Canon G3X har en indbygget LCD touch skærm i høj opløsning samt en hurtig autofokus og skyder 5,9 billeder i sekundet ved kontinuerlig skydning. Således misser du ikke billedet når øjeblikket er der. Kameraets hurtige autofokus samt de 5,9 billeder i sekundet gør det nemmere for dig at skyde motiver i hurtig bevægelse.

Canon G3 X er desuden udstyret med en skal, der er regn- og skidtafvisende, hvilket tillader dig at bruge det i flere omgivelser.