Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

FUJI FINEPIX X100T BLACK

FUJX100TSORT
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Kameraets unikke hybridsøger er blevet forbedret på flere punkter, både optisk og i elektronisk-mode.
For at gøre det lettere at fokusere i optisk indstilling vises der nu en forstørrelse af fokusområdet i det nederste højre hjørne af søgeren.
Det er nu muligt at vælge forskellige forstørrelsesgrader af fokusområdet og funktionerne Digital Split Image og Focus Peak Highligt er nu også integreret som tilvalg.
Rammen i søgeren der markerer billedudsnittet er også blevet mere præcis og parallax korrektionen sker nu i realtid for langt bedre at afspejle det færdige billede (i manuelt fokus indstilling) 
Forsinkelsen på den elektroniske søger er forbedret væsentligt og antallet af billeder pr sekund bibeholdes selv ved dårligere lysforhold.
Lysstyrken i søgeren justeres automatisk efter lyset fra omgivelserne og med den nye indstillingsmulighed  Natural Live View 
er det muligt at slukke for Preview funktionen ved valgte billedindstillinger (så som f.eks. filmsimulering) dette for at få give så naturligt et søgerbillede som muligt.         
Eksponeringskompensationen er blevet udvidet til ± 3 step og blænderingen kan nu justeres i 1/3-intervaller, hvilket kun var muligt før ved hjælp af vippekontakten på bagsiden.
X100T har nu hele 7 programmerbare funktionsknapper og kameraets
 Q-menu kan tilpasses/ designes efter eget valg og behov for at få optimal kontrol over alle kameraets indstillinger og funktioner.
For at gøre det lettere at fotografere i kraftigt lys er det nu muligt at benytte sig af en hurtigere lukker med en maksimal lukkertid på 1/32000.
Kameraets LCD-skærm er blevet større (3 ) og har fået en højere opløsning (1 040 000-punkter) og videofunktionen har fået flere valgbare billedhastigheder (60/50/30/25/24 billeder/sek.)
og muligheden for at justere blænde, lukkeren og ISO manuelt under optagelsen.  
Med den indbyggede Wi-Fi funktion og app  FUJIFILM Camera Remote  til smartphones og tablets er det muligt via fjernstyring at tage billeder, optage video,
fjernbetjene mange af kameraets funktioner og indstillingsmuligheder. Det er nu også muligt enkelt og hurtigt at overføre billeder til smartphones, tablets, PC eller Mac.   
FUJIFILM X100T kommer i farverne Silver og sort